Autorijschool Dick van der Vliet zoekt

Met spoed rijinstructeur m/v cat B

  • APELDOORN
  • Vaste baan

Met spoed gezocht; voor 24 tot 32 uur per week (kan in de toekomst meer worden in overleg) Ervaring niet beslist nodig, wel belangstelling om ook les te geven aan mensen die het leren moeilijk vinden. Wij zijn een rijschool die zich met name heeft gespecialiseerd in het geven van rijles aan mensen bij wie het aanleren niet altijd vanzelfsprekend is, zoals leerlingen met een diagnose, faalangst, etc. Hierom is het belangrijk dat je; Klantgericht kunt en wilt lesgeven en dat je jouw lesstijl aanpast aan de mogelijkheden van de leerling, iets wat wij juist als een mooie dagelijkse uitdaging zien in ons werk. je krijgt training om je verder te ontwikkelen in zowel lesgeven aan speciale doelgroepen als ook de mogelijkheid om door te groeien naar werkzaamheden binnen DriveCare, de andere bedrijfstak. We bieden je een uitdagende functie met veel doorgroeimogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden. Voor ons is de sfeer binnen het team erg belangrijk en we maken graag gebruik van elkaar sterke kanten zodat je als team het optimale aan de leerling kunt bieden. We hopen in jou een gemotiveerde en enthousiaste collega te vinden om ons hierin te ondersteunen.

Instructie cat. B

Functie-omschrijving
In bezit of bijna klaar met de opleiding rijinstructeur catogorie B. Meer informatie via gesprek.

Reageren via
Mail of telefoon


Autorijschool Dick van der Vliet

Contact

Apeldoorn
Bariumstraat 32
7334AK Apeldoorn
Nederland

Telefoon: 0555 410422
Mobiele telefoon: 0655913932

E-mail: Info@dickvdvliet.nl
Website: www.dickvdvliet.nl

Opmerkingen

Bel of mail ons voor meer informatie.

Beschrijving

Wij bestaan bijna 19 jaar en zijn op zoek naar een nieuwe collega. Bij ons staat de leerling centraal en zijn steeds op zoek hoe je die het beste resultaat uit de leerling kan krijgen. Humor en rust staan bij ons hoog in het vaandel.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl