Rijschool Gul zoekt

Auto instructeur B in Den Haag

  • Den Haag
  • Bepaalde tijd

Rijschool Gul Wij gaan uitbreiden! Wil jij ons team versterken en als instructeur aan de slag bij de grootste rijschool van Den Haag? Solliciteer dan snel naar de vacature! Rijschool Gul is al meer dan 8 jaar lang een begrip in Den Haag en omgeving. Wij helpen jaarlijks meer dan 200 mensen aan hun rijbewijs. Onze rijschool staat bekend om de flexibele instructeurs die zich graag aanpassen aan de wensen van de leerlingen. Bij onze rijschool creŽren we zo een ideale en persoonlijke leeromgeving. Ons uitgangspunt is dat je als leerling, kwaliteit en klantvriendelijkheid terugziet in de rijopleiding.

Auto instructeur

Functie-omschrijving
Functie Ben jij een enthousiaste en vaardige rijinstructeur en ben jij op zoek naar een baan? Prefereer jij te werken met een team en te leren van elkaar? Rijschool GUL biedt je graag die kans! Als Rijinstructeur bij rijschool GUL verzorg je rijopleidingen, neem je proeflessen af en woon je CBR examens bij. Je geeft rijvaardigheidstrainingen en opfrislessen. Er staat een collegiaal en ondersteunend team voor je klaar. Je kan je eigen auto meebrengen. Je kan voor ons fulltime en parttime aan de slag: we kijken samen wat het best past. Functie-eisen/competenties Je bent vrolijk en enthousiast en houd je ons slagingspercentage hoog!; Aantoonbare ervaring als rij-instructeur auto; Geldig rijbewijs, Geldig WRM bevoegdheid B, Kvk inschrijving en BTW nr.; Klantgericht, resultaatgericht, representatief en flexibel; Goed kunnen werken in teamverband; Goede beheersing van de Nederlandse (eventueel ook van de Engelse) taal; In het bezit zijn van een eigen auto. Klinkt dit goed? Reageer dan snel: we drinken graag een kop koffie met je!

Reageren via
E-mail: info@rijschoolgul.nl


Rijschool Gul

Contact

Den Haag
Schalk Burgerstraat 260 260
2572TE Den Haag
Nederland

Telefoon: 0642 166674
Mobiele telefoon: 0642166674

E-mail: info@rijschoolgul.nl
Website: www.rijschoolgul.nl

Opmerkingen

Wij rijden ook in regio Den Haag en omgeving en kun jij profiteren van onze unieke lesmethode. Den Haag Delft Delfgauw De Lier Den Hoorn Pijnacker Nootdorp Leidschendam Naaldwijk Rijswijk Poeldijk Monster Leidschenveen Kwintsheul Kijkduin Honselersdijk Hoek van Holland Scheveningen Schipluiden Voorburg Westland Zoetermeer

Beschrijving

Rijschool Gul is al meer dan 8 jaar lang een begrip in Den Haag en omgeving. Wij helpen jaarlijks meer dan 200 mensen aan hun rijbewijs. Onze rijschool staat bekend om de flexibele instructeurs die zich graag aanpassen aan de wensen van de leerlingen. Bij onze rijschool creŽren we zo een ideale en persoonlijke leeromgeving. Ons uitgangspunt is dat je als leerling, kwaliteit en klantvriendelijkheid terugziet in de rijopleiding.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl