DON Opleidingen zoekt

rij-instructeur categorie C/CE

  • Naaldwijk
  • fulltime in loondienst m/v

In deze functie in loondienst verzorg je de instructie van onze kandidaten. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf. Je werkt zelfstandig, maar ook nauw samen met je collega’s. Naast de rijlessen (C)E verzorg je ook het nieuwe rijden (HNR), de nascholing rijoptimalisatie en alle bijbehorende nevenwerkzaamheden (zoals ccv praktijktoetsen).

rij-instructie cat. C/CE

Functie-omschrijving
Vanzelfsprekend ben je in het bezit van je instructeurs bevoegdheid categorie C of CE. Je bent klantgericht en flexibel. We stellen in overleg een rooster vast. Je werkweek is gemiddeld 40 uur, waarbij we van je verwachten dat je ook minimaal twee avonden of op zaterdag beschikbaar bent. Wij bieden een salaris in overeenstemming met de functie en een prettige, informele werksfeer. Omdat wij een breed scala aan opleidingen aanbieden kunnen er in de toekomst, afhankelijk van jouw wensen, mogelijkheden ontstaan om je werkzaamheden uit te breiden.

Reageren via
personeelszaken@donopleidingen.nl


DON Opleidingen

Contact

Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Nederland

Telefoon: 0174 623030
Mobiele telefoon: 0174623030

E-mail: personeelszaken@donopleidingen.nl
Website: www.donopleidingen.nl

Opmerkingen

-

Beschrijving

Met als aandrijfeenheid een sterk team van rijinstructeurs, docenten en adviseurs is DON Opleidingen uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut. In 1969 begonnen als eenmansrijschool, doorgegroeid als verkeersschool en sinds 2004 een opleidingsinstituut met een scala aan opleidingen. Ons doel is om klanten een totaaloplossing te kunnen bieden op het gebied van opleidingen met één aanspreekpunt en een advies dat bij de klant past.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl