Autorijschool Steengoed zoekt

Rij instructeur categorie B

  • Winschoten en Groningen
  • ZZP Rij instructeur

Vacature Rij-instructeur cat. B In verband met aanhoudende drukte zijn wij op zoek naar een enthousiaste rij instructeur categorie B welke op ZZP basis voor ons aan de slag wil binnen Kring 11 Winschoten en omgeving. Ervaring vinden we minder belangrijk, aangezien wij onze eigen visie nastreven word je intern begeleid en opgeleid tot een “Steengoede” instructeur. We zoeken een instructeur welke reeds in het bezit is van een geldige WRM instructeurspas en rijbewijs! In eerste instantie gaat het om vervangende werkzaamheden, bij gebleken geschiktheid is er een mogelijkheid bij ons te blijven. Mail je motivatie naar info@autorijschoolsteengoed.nl en dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Autorijschool Steengoed T.a.v. Edith Steen Klaverweide 21 9635 CP NOORDBROEK Tel.: 06-413 09 125

Winschoten en Groningen

Functie-omschrijving
*In bezit van een geldige WRM instructeurspars en geldig rijbewijs. * Zelfstandig kunnen werken. * Geen 9 tot 17 uur mentaliteit.

Reageren via
E-mail of bellen


Autorijschool Steengoed

Contact

Hoofdkantoor
Klaverweide 21
9635CP Noordbroek
Nederland

Telefoon: 0598 323206
Mobiele telefoon: 3164130912

E-mail: info@autorijschoolsteengoed.nl
Website: www.autorijschoolsteengoed.nl

Opmerkingen

.

Beschrijving

Ons doel is de leerling opleiden tot een bekwame en bewuste chauffeur waarbij geleerd wordt veilig, zelfstandig en vlot door het verkeer te gaan. Met bewust bedoelen we dat men beseft welke verantwoordelijkheid men draagt bij het besturen van een auto. In de auto moet de volle aandacht bij de Verkeerstaak zijn. Dagelijks vallen er nog veel slachtoffers in het verkeer en betreuren we 750 verkeersdoden per jaar. In 92% van de ongevallen is de oorzaak te wijten aan menselijk falen. De overige 8% is te wijten aan het voertuig of de omgeving. In 80% van de ongevallen is er sprake van afleiding van de Verkeerstaak. Wij hebben nog steeds de romantische gedachte dat we de wereld kunnen verbeteren qua verkeersveiligheid.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl