Jansen rijopleidingen zoekt

Instructeurs/trice op franchise basis.

  • Alkmaar
  • Rijinstructeurs B ( franchise ). full of part-time

Als rijinstructeur ben je voornamelijk bezig met het geven van rijlessen. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van leerlingen in de voorbereiding op het examen, je treedt op als eerste aanspreekpunt voor leerlingen en je bent een visitekaart voor Jansen Rijopleiding. Je werkt met een instructiekaart om leerlingen op kwalitatief hoog niveau op te leiden. Verder kun jij goede adviezen geven, en de nodige vervolglessen verkopen aan leerlingen. Natuurlijk werk je gedisciplineerd, en houd je de vorderingen en planningen van leerlingen goed bij. Wij vinden het belangrijk dat je enthousiast bent over je vak, graag werkt met meestal jonge leerlingen en het leuk vindt om op prettige wijze met andere rijinstructeurs samen te werken.

2 Instructeurs voor Alkmaar e.o, 1 Instructeur voor Haarlem en 1 Instructeur voor Zaandam

Functie-omschrijving
In bezit van WRM b. Goede beheersing van Nederlandse taal. Bereid zijn om ook enkele avonden en zaterdag te werken. In bezit van eigen niet te oude lesauto. De juiste instellingen.

Reageren via
ludojansen48@gmail.com


Jansen rijopleidingen

Contact

Alkmaar
Koedijkerstraat 75G
1823CR Alkmaar
Nederland

Telefoon: 0626 134200
Mobiele telefoon: 0653296138

E-mail: ludojansen48@gmail.com
Website: www.autorijschool-jansen.nl

Opmerkingen

Ik heb al eerder geprobeerd aan te melden maar is niet gelukt.

Beschrijving

Jansen rijopleidngen (autorijschool Jansen) is een franchise onderneming met 30 franchisers in Noord- en Zuid-Holland. Ons hoofdkantoor zit in Alkmaar. Wij bieden voor de leerlingen een aantrekkelijk starterspakket maar tevens nog een goede verdienste voor de instructeur. Wij zijn op zoek dringend op zoek naar een instructeur voor de omgeving Amsterdam i.v.m. ziekenhuis opname van een van onze franchise medewerkers. Ook voor andere regio's in Nederland hebben wij eventueel mogelijkheden. Reacties kunt u richten liefst per email aan ludojansen48@gmail.com

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl