Verkeersschool Hielkema zoekt

Rijinstructeur B, met doorgroei ambities voor categorie C en/of T

  • Heerenveen
  • Rijinstructeur voor de categorie B, die openstaat voor doorgroei categorie C en/of T

Wij zijn per direct op zoek naar een parttime/fulltime; Rijinstructeur voor de categorie B die openstaat voor doorgroei naar categorie C en/of T. Functiebeschrijving Met uw kennis en enthousiasme bent u verantwoordelijk voor onze divisie auto en BE opleidingen. Na een positieve proeftijd willen wij u de mogelijkheid bieden om het WRM T certificaat te behalen. Na een succesvolle afronding hiervan zult u ook deels verantwoordelijk zijn voor de tractoropleidingen.

B, C en T

Functie-omschrijving
Functie-eisen » U beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent klantgericht. » Eigen verantwoordelijkheid, initiatief en ondernemend. » In het bezit van het vereiste WRM B certificaat. » U bent flexibel en beschikbaar op de avonden en weekenden. » U hebt enige ervaring in de rijschoolbranche. Profiel: » Spontane, enthousiaste persoonlijkheid. » Representatieve, verzorgde uitstraling. » U draagt zorg voor het commerciėle rendement en de kwaliteit van de verkeersschool.

Reageren via
info@hielkema-verkeersschool.nl


Verkeersschool Hielkema

Contact

Kantoor
Saturnus 5
8448CC Heerenveen
Nederland

Telefoon: 0513 624204
Mobiele telefoon: 0513624204

E-mail: info@hielkema-verkeersschool.nl
Website: www.hielkema-verkeersschool.nl

Opmerkingen

nvt

Beschrijving

Bij Hielkema zit u niet alleen goed voor het behalen van het autorijbewijs (B). U kunt er ook rijlessen volgen voor het besturen van een brom- en snorfiets, motor (A), vrachtwagen (C/CE) en bus (D). Tevens kunt u bij Verkeersschool Hielkema een taxichauffeuropleiding volgen. Verkeersschool Hielkema is een moderne, regionaal opererende instelling die beschikt over vakbekwame en vriendelijke chauffeurs.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl