Verkeersschool de Ridder zoekt

Fulltime/ parttime B instructeur, m/v

  • Den Haag en Omgeving
  • Vacature B Instructeur

• Minimaal 2 avonden en/of zaterdag beschikbaar • ZZP of loondienst • Engels sprekend • Goede communicatieve eigenschappen • Eigen auto maximaal 3 jaar oud • Interesse in werken met geautomatiseerd plansysteem • Franchise of loondienst

Instructie

Functie-omschrijving
Dus heb je zin in een leuke baan in regio Haaglanden, werken met een leuk team van collega’s die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, bel 070-3552554 en vraag naar Camille de Ridder of stuur een e-mail naar info@verkeersschoolderidder.nl met je C.V. en motivatie dan nemen wij contact met je op. Als je nog geen ervaring hebt maar wel een goede score voor je praktijkexamen hebt dan kan je ook reageren.

Reageren via
info@verkeersschoolderidder.nl


Verkeersschool de Ridder

Contact

Den Haag
Badhuisstraat 169
2584HH Den Haag
Nederland

Telefoon: 0703 552554
Mobiele telefoon: 0624626245

E-mail: info@verkeersschoolderidder.nl
Website: info@verkeersschoolderidder.nl

Opmerkingen

Wij zijn op zoek naar een collega instructeur voor categorie A die ons team fulltime wil komen versterken.

Beschrijving

Wij zijn een Verkeersschool met al 40 jaar ervaring in Den Haag en omstreken en staan voor goede kwaliteit lessen in de categorie A, AM, B en BE. Wij zijn met spoed op zoek naar een vlotte enthousiaste instructeur waarbij, net als bij ons bedrijf, kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ervaring niet vereist, wel een goede score op je praktijk examen van je opleiding. Je komt in een team van 10 instructeurs en kunt je eigen lestijden bepalen. Je werkt met een online agenda systeem. je kunt in loondienst voor 38 uur per week maar ook een franchisecontract afsluiten is mogelijk. Heb je zin om ons team te versterken neem dan snel contact met ons op.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl