Bijscholingen op de Rijschooldag 2019

rijprocedureb

Op 18 juni verzorgt De VerkeersAcademie op de Nationale Rijschooldag twee bijscholingen. Het gaat om de onderwerpen Rijprocedure A en Rijprocedure B.

Door één van deze twee bijscholingen te volgen kun je een bezoek aan de Nationale Rijschooldag combineren met een leuke, leerzame en praktijkgerichte bijscholing. De bijscholing telt mee voor 2 dagdelen in het kader van de WRM.

De lestijden zijn van 9.00 tot 12.00 en van 13.30 tot 16.30 uur. Tussen de middag is er dus gelegenheid om te lunchen met collega's, te netwerken en een bezoekje te brengen aan de beursvloer.

Rijprocedure A

Het bijzondere is dat we een bijscholing aanbieden die helemaal gericht is op motorinstructeurs.

Niet alleen is het een must voor de rijinstructeur om een zodanige kennis van de Rijprocedure te hebben, dat bij onduidelijkheid of zelfs onenigheid met de examinator, op hetzelfde niveau kan worden gecommuniceerd. Op deze manier kan de instructeur namelijk exact de vinger op de zere plek leggen.
Het is daarnaast van belang om als rijinstructeur inzicht te krijgen in de manier van beoordelen door de examinator en te weten welke factoren nog meer van invloed zijn, voor deze tot een bepaalde beoordeling komt.

De kosten voor deze bijscholing bedragen € 200. Dit is inclusief lunch en lesmateriaal. Deelnemers ontvangen deze dag ook een gratis Rijprocedure A.

De bijscholing wordt gegeven door onze motordocent Laurens Wisselink.

Daarnaast bieden we deze dag ook de bijscholing Rijprocedure B aan.

 

Rijprocedure B

Tijdens deze praktijkgerichte training leer je alles over hoe je de rijprocedure tijdens de rijles kunt gebruiken. De rijprocedure is namelijk van onschatbare waarde tijdens de rijopleiding. Je leert de rijprocedure toe te passen. Daarnaast leer je wat bedoelt wordt met de zogenaamde AEX en wat de relatie is tot het praktijkexamen. De bijscholing is interactief en dat betekent dat we werken met opdrachten die we samen uit gaan werken. Leren door doen is immers interessanter.

De kosten voor deze bijscholing bedragen € 200. Dit is inclusief lunch en lesmateriaal. Deelnemers ontvangen deze dag ook een gratis Rijprocedure B.

Deze bijscholing wordt verzorgd door docent Riny Reijbroeck.

Deelnemers ontvangen een gratis rijprocedure

Je kunt je hieronder aanmelden door de inschrijfprocedure te volgen. Deelnemers ontvangen een gratis Rijprocedure A of B. Er is ruimte voor slechts 15 deelnemers per bijscholing.


Meld je direct aan.