directiechauffeur
Personen- en goederenvervoer

Directiechauffeur

Direct inschrijven

Kies de methode die bij je past:

Online studeren

Algemene informatie

Om als directiechauffeur of VIP-chauffeur aan de slag te kunnen moet je beschikken over bijzondere rijvaardigheidstechnieken en kundig zijn in persoonsbeveiliging. Vooral dat laatste is heel belangrijk. Je moet je cliënten, vaak VIPS, goed kunnen beschermen tegen eventuele belagers. Ook wordt een hoge mate van representativiteit en persoonlijke verzorging van je verwacht. Daarnaast is het van belang dat je flexibel bent geen 9 tot 5 mentaliteit hebt. Uiteraard moet je de Nederlandse taal uitstekend beheersen. Om aan dit hoog niveau te kunnen voldoen is De VerkeersAcademie een samenwerkingsverband aangegaan met het kennisinstituut A & R. Zij hebben als specialist ongekend ervaring op dit gebied. Om de kwaliteit nog meer te waarborgen, hebben we de keuze gemaakt om te werken in kleine groepen. Op sommige onderdelen zul je zelfs privéles van ons krijgen.

Examens via CCV

De theorie maak je online eigen via onze e-learning. Je studeert in eigen tijd en eigen tempo en bereid je, onder leiding van ons docententeam, voor op het theorieexamen CCV-D1. Dit schriftelijk examen bestaat uit 40 meerkeuze vragen. Na het behalen van het theorieexamen wordt je gedurende een vijfdaagse praktijktraining opgeleid voor het praktijkexamen. De opleiding wordt afgesloten met een praktijkexamen.

Opleidingskosten

De opleidingskosten bedragen € 4495,- Dit is inclusief examenkosten en al het lesmateriaal.

Fiscaal aftrekbaar

Onder bepaalde voorwaarden zijn je studiekosten fiscaal aftrekbaar bij de belastingdienst. In sommige gevallen kun je zelfs tot 52% terugontvangen. 

Direct inschrijven

Kies de methode die bij je past:

Klassikaal onderwijs Blended learning Online studeren

Deel deze opleiding via sociale media