Rijles rijangst instructeur
WRM-bijscholingen

Rijangstinstructeur

Direct inschrijven

Kies de methode die bij je past:

Klassikaal onderwijs

Algemene informatie

Steeds meer leerlingen ervaren de frustratie die rijangst met zich meebrengt. Rijangst kan van de één op de andere dag ontstaan. Het kan ook het gevolg zijn van een traumatische ervaring. Bijvoorbeeld wanneer iemand betrokken is geweest bij een verkeersongeval. Een leerling met rijangst vraagt om extra begeleiding. Na het volgen van de bijscholing ben je onder andere in staat om angsten te herkennen en om een leerling met rijangst op correcte wijze te begeleiden volgens een meerstappenplan. 

Opzet opleiding

De opleiding telt mee voor 4 dagdelen bijscholing. De eerste dag wordt klassikaal verzorgd en krijg je een introductie in de wereld van rijangst. Je zult versteld staan. Op deze dag zullen we ook in overleg met jou de praktijkdag plannen. Op deze dag ga je met twee collega's onder leiding van onze docent aan de slag met casestudies en rollenspellen in de lesauto. Je leert hoe je een intakegesprek afneemt en hoe je leerlingen praktisch kunt coachen. De training is RIS-gecertificeerd.

Lestijden en startdata

Nieuwegein Vrijdag 1 mei

Investering

De opleiding vraagt een investering van 475 euro. Dit is inclusief luncharrangement, certificaat en al het lesmateriaal. 

Direct inschrijven

Kies de methode die bij je past:

Klassikaal onderwijs Blended learning Online studeren

Deel deze opleiding via sociale media