Wij zoeken diverse WRM-docenten

De VerkeersAcademie zet in heel Nederland de toon op het gebied van instructeursopleidingen. We zijn enorm trots op de hoge slagingspercentages en de hoge studenttevredenheid. We krijgen het steeds drukker. Daarom zijn we op zoek naar freelance, parttime én fulltime

WRM-docenten

uit de omgeving Nieuwegein, Delft, Zwolle en Best, die in ieder geval (ook) op zaterdagen de theorie en/of de praktijk van de instructeursopleiding B kunnen geven.

Wij zoeken diverse WRM-docenten

Hoge kwaliteitsnorm
Het is vooral onze hoge kwaliteitsnorm die ons, in dit vakgebied, tot het meest toonaangevende instituut van het land heeft gemaakt. Die norm hanteren we uiteraard ook voor onze docenten. Kennis, ervaring, een open instelling en aantoonbaar didactische en sociale vaardigheden zijn belangrijk voor deze functie. Plus een MBO-niveau of hoger, een geldige WRM-bevoegdheidspas voor minimaal B en een geldig rijbewijs. Je hebt actuele kennis van de verkeerswetgeving en/of onderwijskunde. Je ervaring is veelzijdig: je weet wat het is om ‘voor de klas’ te staan, training, coaching en begeleiding hebben weinig geheimen voor jou. Ervaring in de rijschoolbranche is vereist.

Leergierig en flexibel
Heel in het kort bestaan jouw werkzaamheden uit het zowel theoretisch- als praktijkgericht lesgeven op het gebied van rijinstructie. Dat kan soms ook op de weg zijn. Je begeleidt en coacht jouw studenten. Je werkt samen in een professioneel team, dat met enthousiasme vormgeeft aan ons hoge onderwijsniveau. Een leergierige geest en een flexibele instelling, dat heb je zeker nodig om in deze functie te kunnen floreren.

Een uitdaging
Wij bieden je een uitdaging aan om in de top van de Nederlandse verkeersbranche werkzaam te zijn. Daarnaast biedt het werken bij De VerkeersAcademie vele voordelen.

Hoe kun je solliciteren?

Je sollicitatie kun je schriftelijk richten aan Gijs Kantelberg via gijs@deverkeersacademie.nl