Weer extra datum voor “Online Marketing voor Rijscholen”

Opnieuw plannen we een extra datum voor de training “Online Marketing voor Rijscholen”. Na de training van 1 november is ook de training van 23 november helemaal volgemboekt. De nieuwe datum is dinsdag 12 december. De locatie is De VerkeersAcademie in Nieuwegein.

Bovenaan in Google
Dat vindbaar maken doe je door online erg actief te zijn. Met sociale media, zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. Maar ook met je website. Dure Google-advertenties hebben vaak niet het juiste effect en toch moet je bovenaan in Google staan. Wij leren je tijdens de training “Online Marketing voor Rijscholen” alles over online rijschoolmarketing. Dus niet voor een brede doelgroep, maar juist speciaal en alleen voor rijscholen.

Aanmelden
De kosten voor de training van een hele dag bedragen € 99. Aanmelden voor de training “Online Marketing voor Rijscholen” op 12 december kan heel makkelijk door het sturen van een mail. Vul via onderstaande link even kort je gegevens in en wij verwerken je aanmelding. Wees er snel bij, want de andere trainingen waren binnen 1 week volledig volgeboekt.