Altijd al vrachtautochauffeur willen worden? Dan is dit je kans!

De Nederlandse economie groeit stevig door en de werkloosheid neemt af. Toch kampt de Nederlandse transportsector sinds 2015 met een enorm tekort aan vrachtautochauffeurs. Dit heeft alles te maken met het feit dat de sector behoorlijk aan het vergrijzen is. En dit tekort wordt de komende jaren alleen nog maar groter als veel van de bestaande vrachtautochauffeurs met pensioen gaan. Verschillende werkorganisaties hebben al voorspeld dat de komende jaren naar verwachting 50.000 nieuwe chauffeurs nodig zijn om dit tekort op te vullen.

Vrachtautochauffeur worden
Om dit tekort op te vullen zijn wij namens werkgevers in héél Nederland hard op zoek naar gemotiveerde mensen die hun vrachtwagen rijbewijs willen halen. Dankzij onze studiemethoden en intensieve begeleiding heb je al binnen 3 maanden je diploma op zak.

Daarna kun je als vrachtwagenchauffeur aan de slag bij de meest uiteenlopende deelsectors, zoals (zware) distributie, zwaar en/of exceptioneel transport, zeecontainervervoer, tankvervoer en bulkvervoer. Ook kun je de keuze maken om internationaal te gaan rijden.

Baangarantie
Dankzij intensieve samenwerkingsverbanden met verschillende transportbedrijven kunnen wij de chauffeursopleiding aanbieden met baangarantie. Hier zijn wel wat voorwaarden aan verbonden, zoals deelname aan een verplicht intakegesprek en een praktische rijles. Voor meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen.

Scholingsvoucher UWV
Wil je graag vrachtwagenchauffeur worden, maar heb je daar niet het geld voor? Dan kun je via het UWV een aanvraag doen om gebruik te maken van hun scholingsvoucher. Als je in aanmerking komt voor de scholingsvoucher, betekent dit dat het UWV je chauffeursopleiding (deels) subsidieert. Meer informatie vind je hier.

Hopelijk mogen we je snel welkom heten in één van onze leslocaties.