Vooraankondiging Startersdag

Wil jij binnenkort een eigen rijschool starten? Of ben je net een eigen rijschool gestart, maar nog zoekende naar hoe je alles in goede banen leidt? Kom dan naar de Startersdag voor rijscholen. Tijdens deze dag informeren we je uitgebreid over alle facetten die horen bij het starten van een eigen rijschool.

Startersdag op 20 maart
Tussen 10.30 uur en 16:00 uur zullen alle toonaangevende leveranciers en organisaties uit de rijschoolbranche je uitgebreid informeren over alle facetten die horen bij het starten van een eigen rijschool. We laten nu nog niet teveel los over het programma. Maar als je er bij wilt zijn, noteer dan wel alvast deze datum in je agenda. Er is slechts plek voor 50 deelnemers.

Deelname is gratis
De Startersdag vindt plaats op ons hoofdkantoor in Nieuwegein. De dag is volledig verzorgd voor alle deelnemers. Daarnaast wordt er tussen de middag een lekkere lunch geserveerd. Deelname is gratis. Wel is het verplicht om jezelf vooraf aan te melden. Stuur je persoonsgegevens naar info@deverkeersacademie.nl. Je ontvangt dan een persoonlijke uitnodiging.