Vacature voor ambitieuze opleidingskundige

OnlineStuderen.com is het bedrijf dat met ons en voor ons leermiddelen en leerprocessen ontwikkelt. Maar OnlineStuderen.com wil meer. Ze willen groeien en daarom hebben ze een vacature voor een ambitieuze onderwijskundige.

Sinds 1996 ontwikkelt OnlineStuderen.com beroepsgerichte opleidingen in de srijschool- en transportbranche. Onze studenten volgen de opleidingen via e-learning en ook steeds meer via blended learning. Die laatste studiemethode wordt op succesvolle wijze ingezet bij onze zusterorganisatie De VerkeersAcademie.

Meebouwen aan groei en ambitie
OnlineStuderen.com is een groeiende organisatie met grote ambities. Om die reden zijn wij op zoek naar een enthousiaste opleidingskundige (24-32 uur), die ons helpt om ons productportfolio snel te optimaliseren en uit te breiden. Wij werken al enkele jaren tot volle tevredenheid met een bekend e-learning platform. Je werkplek zal ingericht worden op ons kantoor in Nieuwegein.

Profiel
Je hebt de studie Opleidingskunde afgerond op HBO-niveau. Verder heb je kennis van de recente onderwijskundige ontwikkelingen, didactiek en ict-toepassingen. Communicatief ben je zeer vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Je kunt ook uitstekend organiseren. Je hebt een initiatiefrijke, daadkrachtige werkhouding. Het is vereist dat je affiniteit en ervaring hebt met e-learning. Het is verder belangrijk dat je goed kunt samenwerken met- en leiding kunt geven aan medewerkers en docenten. Je vindt het leuk om leertrajecten te ontwikkelen. Je past karakter-wise bij ons bedrijf (hands on en gaan). Ook ben je bereid om op bezoek te gaan bij (potentiële) opdrachtgevers.

Functie
Als opleidingskundige bij OnlineStuderen.com ben je de spin in het web. Je houdt je op de hoogte van de vernieuwingen in het e-learning platform. Ook informeer je je collega’s en studenten hierover. Je levert een actieve bijdrage bij het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe opleidingen (redactie, toetsontwikkeling), je ziet toe op de soepele voortgang van ontwikkelingstrajecten en hebt contact met alle betrokkenen op verschillende niveaus. Met hen maak je afspraken en je ziet erop toe dat deze worden nagekomen. Ook zorg je ervoor dat alle opleidingen up-to-date blijven en aan de hoge kwaliteitsstandaarden blijven voldoen. Kortom: jij bent in staat en enthousiast om invulling te geven aan onze groeiambities.

Salaris
Afhankelijk van je relevante werkervaring zal een salaris geboden worden van tussen € 2.674,= en € 3.415,= bruto per maand geboden worden op basis van een fulltime dienstverband (40 uur). Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling van 12 maanden.

Reageren?
Je motivatiebrief en cv kun je tot 1 september 2019 richten aan info@onlinestuderen.com.