NIEUWS |

Vacature voor ambitieuze onderwijskundige

OnlineStuderen.com is het bedrijf dat met ons en voor ons leermiddelen en leerprocessen ontwikkelt. Maar OnlineStuderen.com wil meer. Ze willen groeien en daarom hebben ze een vacature voor een ambitieuze onderwijskundige.

Sinds 1996 ontwikkelt OnlineStuderen.com beroepsgerichte opleidingen in de sectoren rijscholen en vervoer. Onze studenten volgen de opleidingen via e-learning en ook steeds meer via blended learning. Die laatste studiemethode wordt op succesvolle wijze ingezet bij onze zusterorganisatie De VerkeersAcademie.

Meebouwen aan groei en ambitie

OnlineStuderen.com is een groeiende organisatie met grote ambities. Om die reden zijn wij op zoek naar een enthousiaste onderwijskundige (24-32 uur), die ons helpt om ons productportfolio snel te optimaliseren en uit te breiden, waarbij kwaliteit van de opleiding, die mede bepaald wordt door de gebruikerservaring en behoeften van onze studenten, centraal staan. Wij werken al enkele jaren tot volle tevredenheid met een bekend e-learning platform. Je werkplek zal ingericht worden op ons kantoor in Nieuwegein.

Profiel

Je hebt de studie Onderwijskunde afgerond op academisch niveau. Verder heb je kennis van de recente onderwijskundige ontwikkelingen, didactiek en ict- toepassingen. Communicatief ben je zeer vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Je kunt ook uitstekend organiseren. Je hebt een initiatiefrijke, daadkrachtige werkhouding. Het is vereist dat je affiniteit en (liefst ook) ervaring hebt met e-learning. (Je bent gericht op kwaliteitsverbetering en klantgericht). Het is verder belangrijk dat je goed kunt samenwerken met-  en leiding kunt geven aan medewerkers van verschillende disciplines en vakgebieden. Je vindt het leuk om leertrajecten te ontwerpen en inspirerende, effectieve leermiddelen te ontwikkelen. Ook werk je graag mee aan het aanbrengen van structuur en het inrichten van processen. (Je past moreel en karakter-wise bij ons bedrijf (hands on en gaan).) Ook ben je bereid om op bezoek te gaan bij (potentiële) opdrachtgevers.

Functie

Als onderwijskundige bij OnlineStuderen.com ben je de spin in het web. Je wordt de verantwoordelijke op het gebied van de ontwikkeling en onderwijskundige kwaliteit van onze opleidingen. Je levert een actieve bijdrage bij het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe opleidingen (redactie, toetsontwikkeling), je ziet toe op de soepele voortgang van ontwikkelingstrajecten en hebt contact met alle betrokkenen op verschillende niveaus. Met hen maak je afspraken en je ziet erop toe dat deze worden nagekomen. Jij geeft leiding aan de ontwikkelteams. Ook zorg je ervoor dat alle opleidingen up-to-date blijven en aan de hoge kwaliteitsstandaarden blijven voldoen. Kortom: jij bent in staat en enthousiast om invulling te geven aan onze groeiambities.

Salaris

Afhankelijk van je relevante werkervaring zal een salaris geboden worden van tussen € 2.674,=  en € 3.715,= bruto per maand geboden worden op basis van een fulltime dienstverband (40 uur). Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling van 12 maanden.

Reageren?

Motivatiebrief en CV kun je tot 1 december richten aan Alies van Hanegem via info@onlinestuderen.com

←  Terug naar het nieuwsoverzicht