Gezocht freelance docenten praktijkonderwijs rij-instructeurs

De VerkeersAcademie is met spoed op zoek naar enthousiaste freelance docenten voor het geven van praktijkonderwijs aan aankomende rij-instructeurs. Je bent bechikbaar voor meerdere dagen per week en komt te werken op de locaties in Nieuwegein en in Amsterdam.

Help jij mee de branche beter te maken?
Ben jij representatief en heb je een beduidend hoger slagingspercentage dan het kringgemiddelde? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je bent bereid in jezelf te investeren om (waar mogelijk) nog beter te worden. Om je studenten te laten slagen, is het bezit van een hoge passie en gedrevenheid voor het vak een vereiste. RIS certificering is een pré.

Wie zijn wij?
De VerkeersAcademie is hét opleidingsinstituut gericht op het verkeer. Wij bieden binnen deze branche diverse opleidingen aan waaronder instructeursopleidingen, ondernemersopleidingen en chauffeursopleidingen. Onze doelstelling is om onze studenten op hoog niveau en intensieve wijze te begeleiden naar hun diploma als rij-instructeur.

Reageren
Heb je interesse om bij ons als docent te komen werken? Stuur dan je CV met motivatiebrief o.v.v. vacature freelance docent naar info@deverkeersacademie.nl.