Vacature WRM-docent

BEN JIJ EEN ERVAREN, ENTHOUSIASTE, SOCIALE DOCENT MET WRM BEVOEGDHEIDSPAS? DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!

Als grootste rij-instructeurs-opleidingsinstituut van Nederland bieden wij een groot scala aan opleidingen voor rij-instructeurs, taxichauffeurs en taxi- en andere vervoersondernemers.

Wij zijn gevestigd in Nieuwegein, Best, Zwolle, Amsterdam en Delft en wij verzorgen ook opleidingen op locatie.

Inmiddels zijn veel van onze opleidingen via internet te volgen. Door uitbreiding plus nieuwe ontwikkelingen werken we aan de uitbreiding van onze opleidingscapaciteit, waarvoor wij nieuwe, ervaren docenten zoeken, bij voorkeur uit de omgeving Delft en Zwolle.

Hoge kwaliteitsnorm
Het is vooral onze hoge kwaliteitsnorm die ons, in dit vakgebied, tot het meest toonaangevende instituut van het land heeft gemaakt. Die norm hanteren we uiteraard ook voor onze docenten. Kennis, ervaring, een open instelling en aantoonbaar didactische en sociale vaardigheden zijn belangrijk voor deze functie. Plus een MBO-niveau of hoger, een geldige WRM-bevoegdheidspas voor minimaal B en C en een geldig rijbewijs. Je hebt actuele kennis van de verkeerswetgeving en/of onderwijskunde. Je ervaring is veelzijdig: je weet wat het is om ‘voor de klas’ te staan, training, coaching en begeleiding hebben weinig geheimen voor jou. Ervaring in de rijschoolbranche is vereist.

Leergierig en flexibel
Heel in het kort bestaan jouw werkzaamheden uit het zowel theoretisch- als praktijkgericht lesgeven op het gebied van rijinstructie. Dat kan soms ook op de weg zijn. Je begeleidt en coacht jouw studenten. Je werkt op onze vestigingen samen in een professioneel team, dat met enthousiasme vormgeeft aan ons hoge onderwijsniveau. Een leergierige geest en een flexibele instelling, dat heb je zeker nodig om in deze functie te kunnen floreren. Vooral ook, omdat je ook op locatie werkzaam zult zijn.

Je werkweek is van dinsdag tot en met zaterdag, zodat je ook in de gelegenheid bent om mensen vanuit een werkende situatie en dus op zaterdag te begeleiden naar hun diploma.

Een uitdaging
Wij bieden je een uitdaging aan om in de top van de Nederlandse verkeersbranche werkzaam te zijn. Je verdient daarbij een salaris dat in de Nederlandse rijschoolbranche geen gelijke kent. Daarnaast biedt het werken bij De VerkeersAcademie vele andere voordelen.

Solliciteren?
Je sollicitatie bestaat uit een motivatiebrief en een cv en kun je tot 9 mei 2019 richten aan:

De VerkeersAcademie
T.a.v. Laura Kantelberg
via laura@deverkeersacademie.nl