Vacature: fulltime en freelance WRM-docenten voor vestiging Zwolle

De VerkeersAcademie zet in heel Nederland de toon op het gebied van instructeursopleidingen. We zijn enorm trots op de hoge slagingspercentages en de hoge studenttevredenheid.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar

Fulltime en freelance WRM-docenten

(tekst gaat door onder foto)

Vacature: fulltime en freelance WRM-docenten voor vestiging Zwolle

Voor onze vestiging Zwolle die in ieder geval (ook) op zaterdagen de theorie en/of de praktijk van de instructeursopleiding B kunnen geven.

Hoge kwaliteitsnorm

Het is vooral onze hoge kwaliteitsnorm die ons, in dit vakgebied, tot het meest toonaangevende instituut van het land heeft gemaakt. Die norm hanteren we uiteraard ook voor onze docenten. Kennis, ervaring, een open instelling en aantoonbaar didactische en sociale vaardigheden zijn belangrijk voor deze functie. Plus een MBO-niveau of hoger, een geldige WRM-bevoegdheidspas voor minimaal B en een geldig rijbewijs. Je hebt actuele kennis van de verkeerswetgeving en/of onderwijskunde. Je ervaring is veelzijdig: je weet wat het is om ‘voor de klas’ te staan, training, coaching en begeleiding hebben weinig geheimen voor jou. Ervaring in de rijschoolbranche is vereist.

Leergierig en flexibel

Heel in het kort bestaan jouw werkzaamheden uit het zowel theoretisch- als praktijkgericht lesgeven op het gebied van rijinstructie. Dat kan soms ook op de weg zijn. Je begeleidt en coacht jouw studenten. Je werkt samen in een professioneel team, dat met enthousiasme vormgeeft aan ons hoge onderwijsniveau. Een leergierige geest en een flexibele instelling, dat heb je zeker nodig om in deze functie te kunnen floreren.

Een uitdaging

Wij bieden je een uitdaging aan om in de top van de Nederlandse verkeersbranche werkzaam te zijn. Je verdient daarbij een salaris dat in de Nederlandse rijschoolbranche geen gelijke kent. Daarnaast biedt het werken bij De VerkeersAcademie vele andere voordelen.

Solliciteren?

Je sollicitatie kun je tot en met 15 februari a.s. schriftelijk richten aan:De VerkeersAcademie
T.a.v. Laura Kantelberg
via laura@deverkeersacademie.nl