Vacature: Fulltime docenten

Als grootste rij-instructeurs-opleidingsinstituut van Nederland bieden wij een groot scala aan opleidingen voor rij-instructeurs, taxichauffeurs en taxi- en andere vervoersondernemers.

Opleidingscentra zijn Nieuwegein, Best, Zwolle, Amsterdam en Delft, ook verzorgen wij opleidingen op locatie.

Inmiddels zijn veel van onze opleidingen via internet te volgen. Door uitbreiding plus nieuwe ontwikkelingen werken we aan de uitbreiding van onze opleidingscapaciteit, waarvoor wij nieuwe, ervaren docenten zoeken.

Hoge kwaliteitsnorm
Het is vooral onze hoge kwaliteitsnorm die ons in ons vakgebied tot het meest toonaangevende instituut van ons land heeft gemaakt. Die norm leggen we uiteraard ook aan voor onze docenten. Kennis, ervaring, een open instelling en aantoonbaar didactische en sociale vaardigheden zijn belangrijk voor deze functie. Plus een MBO-niveau of hoger, een geldige WRM-bevoegdheidspas voor minimaal B en C en een geldig rijbewijs. Je hebt actuele kennis van de verkeerswetgeving en/of onderwijskunde. Je ervaring is veelzijdig: je weet wat het is om ‘voor de klas’ te staan, training, coaching en begeleiding hebben weinig geheimen voor jou. Ervaring in de rijschoolbranche zou heel welkom zijn.

Leergierig en flexibel
Heel in het kort bestaan jouw werkzaamheden uit het praktijkgericht lesgeven op het gebied van rij-instructie. Dat kan soms ook op de weg zijn. Je begeleidt en coacht jouw studenten. Je werkt op onze vestigingen in Nieuwegein, Delft en Amsterdam samen in een professioneel team, dat met enthousiasme vorm geeft aan ons hoge onderwijsniveau. Een leergierige geest en een flexibele instelling, dat heb je zeker nodig om in deze functie te kunnen floreren. Vooral ook, omdat je ook op locatie werkzaam zult zijn.

Je werkweek is van dinsdag tot en met zaterdag, zodat je ook in de gelegenheid bent ook mensen vanuit een werkende situatie en dus op zaterdag te begeleiden naar hun diploma.

Een uitdaging
Wij bieden je een uitdaging aan om in de top van de Nederlandse verkeersbranches werkzaam te zijn. Je verdient daarbij een salaris dat in de Nederlandse rijschoolbranche geen gelijke kent. Indien je dat wenst maak je gebruik van een auto van de zaak. Daarnaast biedt het werken bij De VerkeersAcademie vele andere voordelen.

Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Je sollicitatie kun je schriftelijk richten aan:

De VerkeersAcademie
info@deverkeersacademie.nl