Vacature: docent ondernemersopleiding voor eigen rijders

Veel mensen willen een eigen transportbedrijf beginnen, oftewel eigen rijder worden. Daarvoor moeten ze een vergunning aanvragen. Onderdeel van de vergunningsaanvraag is een erkend vakdiploma “Ondernemer beroepsgoederenvervoer over de weg”. Dat diploma kunnen onze studenten halen met onze opleiding tot transportondernemer. De student heeft bij De VerkeersAcademie de keuze uit e-learning of een klassikale opleiding. En vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar nieuwe docenten.

De VerkeersAcademie is gevestigd in Nieuwegein, Best, Zwolle, Amsterdam en Delft en wij verzorgen ook opleidingen op locatie. Door nieuwe ontwikkelingen zijn wij op zoek naar docenten, die in ieder geval op zaterdagen les kunnen geven aan aankomende transportondernemers in (één van) de volgende vakken:
– Calculatie
– Financieel management
– Personeelsmanagement
– Bedrijfsmanagement
– Beroepsgoederenvervoer

Hoge kwaliteitsnorm
Het is vooral onze hoge kwaliteitsnorm die ons, in dit vakgebied, tot het meest toonaangevende instituut van het land heeft gemaakt. Die norm hanteren we uiteraard ook voor onze docenten. Kennis, ervaring, een open instelling en aantoonbaar didactische en sociale vaardigheden zijn belangrijk voor deze functie. Plus een MBO-niveau of hoger. Je hebt actuele kennis van de verschillende onderwerpen. Je ervaring is veelzijdig: je weet wat het is om ‘voor de klas’ te staan, training, coaching en ondernemen hebben weinig geheimen voor jou.

Leergierig en flexibel
Heel in het kort bestaan jouw werkzaamheden uit het theoretisch lesgeven op het gebied van ondernemen in het beroepsvervoer. Je begeleidt en coacht jouw studenten zowel in de klas als op afstand in onze online leeromgeving bij het maken van het huiswerk. Een leergierige geest en een flexibele instelling, dat heb je zeker nodig om in deze functie te kunnen floreren.

Een uitdaging
Wij bieden je een uitdaging aan om in de top van de Nederlandse verkeersbranche werkzaam te zijn. Het gaat hier om een freelance samenwerking. Je dient je als docent te registreren bij het CRKBO. Afhankelijk van je kennis en ervaring wordt een uurtarief vastgesteld in onderling overleg.

Ben jij wie we zoeken?
In dat geval kun jij je sollicitatie tot en met 11 oktober schriftelijk richten aan:

De VerkeersAcademie
T.a.v. Laura Kantelberg
via laura@deverkeersacademie.nl