Tweede editie Startersdag op 20 maart 2017

Op maandag 20 maart vindt de tweede editie van de Startersdag plaats op het hoofdkantoor van De VerkeersAcademie in Nieuwegein. Deze dag is gericht op iedereen die van plan is een eigen rijschool te starten of die onlangs een eigen rijschool is gestart. De organisatie is in handen van RijschoolVandaag.nl.

Succesvol ondernemen
Dit unieke evenement staat volledig in het teken van succesvol ondernemen. Want een rijschool starten doe je niet zomaar, daar komt behoorlijk wat bij kijken. Maar wat kun je verwachten als startende ondernemer binnen de rijschoolbranche en hoe kun je jouw rijschool succesvol maken? Dit en nog veel meer wordt op maandag 20 maart uitgebreid besproken. Workshops van branchedeskundigen mogen hierbij niet ontbreken en je krijgt de mogelijkheid om exclusieve kennis en nieuwe inzichten op te doen.

Programma
Door middel van presentaties worden startende rijschoolhouders uitgebreid geïnformeerd over alle facetten die horen bij het starten van een eigen rijschool. Daarbij komen de volgende onderwerpen aan bod, zoals:

Een lesauto kopen of leasen;
Specifieke verzekeringen voor rijscholen;
Handige belastingweetjes;
Het gebruik van het reserveringssysteem van CBR: TOP online;
Rijschoolmarketing en het inzetten van social media;
Omgang met leerlingen en theorieles;
En nog veel meer.
Het programma start om 10.30 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. De dag is volledig verzorgd voor alle deelnemers. Tussen de middag wordt een lunch geserveerd.

Netwerksessies
Tussen de presentaties door zijn er netwerksessies. Tijdens deze netwerksessies kun je extra informatie krijgen over onderwerpen die voor jou interessant zijn. Ook ben je in de gelegenheid om te praten met mensen die ervaring hebben in de rijschoolbranche en met andere startende ondernemers. Daarnaast kun je met verschillende lesauto’s van meerdere automerken kennismaken. Al met al een leuke en vooral leerzame dag.

Aanmelden
De Startersdag vindt plaats op ons hoofdkantoor in Nieuwegein. Deelname is gratis. Wel is het verplicht om jezelf vooraf aan te melden. Dit doe je door je persoonsgegevens naar info@rijschoolvandaag.nl te mailen. Je ontvangt dan op korte termijn een persoonlijke uitnodiging.

Lees ook >> Terugblik op eerste editie startersdag voor rijscholen