Training online marketing voor rijscholen

Op 1 november wordt er een training gehouden om rijscholen te instrueren over hoe de online marketing van hun rijschool het beste aangepakt kan worden. Hedendaags hebben veel rijscholen moeite met het aantrekken van nieuwe leerlingen.

Leer veel in slechts 1 dag
Vaak komt dat door onpersoonlijke webpagina’s met irrelevante informatie. De training Online Marketing op 1 november gaat hierop in en laat zien hoe dit beter kan. Er is slechts plek voor een beperkt aantal rijinstructeurs, dus aarzel niet om je direct in te schrijven. We gaan onder andere kijken naar welke platformen je het beste kunt gebruiken en hoe je je bedrijf het efficiëntst mogelijk kunt presenteren. Bovendien gaan we per deelnemer kijken naar hoe je het beste je social media-plan kunt maken, en helpen we ieder persoonlijk.

Laat social media voor je werken
In elke stad en ieder dorp zitten wel een aantal rijscholen gevestigd. Sommige rijscholen zijn ontzettend druk. Andere rijscholen klagen op internet dat er teveel concurrentie is. Waarom kiezen leerlingen voor een bepaalde rijschool, en niet voor een andere? Hoe kun je als rijschool zorgen dat er meer leerlingen bij jóu komen rijden? Wat veel rijscholen niet beseffen, is dat aandacht aan social media voor jongeren heel belangrijk is. Hooguit zetten rijscholen de geslaagde leerlingen op Facebook, Twitter, of Instagram, maar verder wordt er nog niet veel gedaan met social media. LinkedIn wordt bijvoorbeeld haast niet gebruikt.

Gegarandeerd meer leerlingen
Met social media kan echter veel meer worden gedaan. Zo kun je als rijschool bijvoorbeeld informatie plaatsen over de verschillende instructeurs, wie ze zijn, en waar ze vooral op focussen. Informeer je toekomstige leerlingen over de aandachtspunten waarop jóuw rijschool graag let, en hoe jullie met de verschillende persoonlijkheden en leerprocessen van de leerlingen omgaan.

Specialiseer
Ook kun je op je website zetten hoe je omgaat met specialisatie, bijvoorbeeld rijangst, autisme, of ADHD. Door je website persoonlijker te maken, gaan de leerlingen inzien wat voor soort rijschool je hebt en of deze bij hen past. Zo maak je sneller leerlingen enthousiast om bij jóu te komen rijden, en zullen ze minder snel voor een andere rijschool kiezen. Op deze manier krijg jij meer klanten en zal de naam van je rijschool omhoog gaan in Google.

De training
Op de training Online Marketing leer je hoe je met je sociale media moet omgaan om als rijschool aantrekkelijker te worden voor leerlingen. Ook krijg je goede tips over je website. Door deze training krijg je gegarandeerd meer leerlingen. Bovendien word je ook persoonlijk geholpen met je social media, en wordt er per deelnemer gekeken naar hoe deze zijn social media-plan het beste kan realiseren. Dit allemaal krijg je voor slechts 99 euro. Niet veel, voor een echte toptraining.

Aanmelden voor de socialmedia training