Studenten ontvangen voortaan e-facturen

Vandaag hebben we de eerste concrete stappen gezet in het uitvoeren van onze wens om e-facturen te versturen via de mail. Dat doen we niet alleen, omdat dat heel hip en modern is.

Op deze manier leveren we een positieve bijdrage aan het beschermen van het milieu. Vandaag hebben alleen studenten uit Nieuwegein, Amsterdam en Zwolle e-facturen ontvangen. Na een grondige evaluatie zullen spoedig de studenten uit Best en Delft volgen. Ook andere opleidingen en bijscholingen zullen snel via e-facturen verwerkt worden.

Willen meer doen voor het milieu
De bescherming van het milieu staat hoog in het vaandel van De VerkeersAcademie. Zo hebben we bij het IBKI nadrukkelijk onze wens voorgelegd om tijdens de opleiding de praktijklessen en –examens volledig in elektrische voertuigen te mogen verzorgen. Niet alleen vanwege het milieu, maar ook omdat we dan nog meer praktijkgericht trainingen kunnen geven op het gebied van autonoom rijden. Tot dusver staat het IBKI afwijzend tegenover onze wensen. Maar we gaan door. Voor een beter milieu.

Bijscholing ADAS
Wil jij ook meer weten over elektrisch rijden en de verschillende ADAS-systemen in de lesauto? Volg dan de bijscholing ADAS bij De VerkeersAcademie.

Hier vind je meer informatie over deze leerzame bijscholing.