Vierde editie van De Startersdag voor rijscholen op 21 maart

Een eigen rijschool beginnen vereist een goede voorbereiding. En daarbij hoort zeker het deelnemen aan De Startersdag vvan RijschoolVandaag.nl, nieuwssite voor rijscholen. De Startersdag wordt op 21 maart op ons hoofdkantoor in Nieuwegein georganiseerd.

Succesvol ondernemen
De Startersdag is een uniek evenement en staat volledig in het teken van succesvol ondernemen met je eigen rijschool. Want een rijschool beginnen doe je niet zomaar, daar komt behoorlijk wat bij kijken. Maar wat kun je verwachten als startende ondernemer binnen de rijschoolbranche en hoe kun je jouw rijschool succesvol maken? Dit en nog veel meer wordt op woensdag 21 maart uitgebreid besproken. Workshops van branchedeskundigen mogen hierbij niet ontbreken en je krijgt de mogelijkheid om exclusieve kennis en nieuwe inzichten op te doen.

Programma
Door middel van interactieve workshops en presentateis worden startende rijschoolhouders uitgebreid geïnformeerd over het beginnen van een eigen rijschool. Daarbij komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod, zoals:

Een lesauto kopen of leasen;
Specifieke verzekeringen voor rijscholen;
Het voeren van een administratie;
Belasting, bijtelling en fiscale aftrekposten;
Het gebruik van het reserveringssysteem van CBR: TOP online;
Rijschoolmarketing en het inzetten van social media;
Omgang met leerlingen en theorieles;
En nog veel meer.
Het programma start om 10.30 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. De dag is volledig verzorgd voor alle deelnemers. Tussen de middag wordt een lunch geserveerd.

Netwerksessies
Tussen de presentaties door zijn er netwerksessies. Tijdens deze netwerksessies kun je extra informatie krijgen over onderwerpen die voor jou interessant zijn. Ook ben je in de gelegenheid om te praten met mensen die ervaring hebben in de rijschoolbranche en met andere startende ondernemers.Al met al een leuke en vooral leerzame dag.

Aanmelden
De Startersdag van 21 maaert vindt plaats op ons hoofdkantoor in Nieuwegein. Deelname is gratis. Wel is het verplicht om jezelf vooraf aan te melden. Dit doe je door je persoonsgegevens naar info@rijschoolvandaag.nl te mailen. Je ontvangt dan op korte termijn een persoonlijke uitnodiging.