De volgende Startersdag: 21 maart in Nieuwegein

Heb jij de afgelopen Startersdag gemist? Of wil je graag nog een keer heen omdat je nog steeds met bepaalde vragen zit? Wees dan niet getreurd. Al gauw komt er weer een nieuwe editie van Startersdag. Deze editie wordt gehouden op De VerkeersAcademie Nieuwegein, op woensdag 21 maart 2018.

Wat is De Startersdag?
De Startersdag is een bekend fenomeen onder rijschoolhouders. De dag fungeert eigenlijk als een soort training, waarop beginnende rijschoolhouders wordt verteld hoe zij het beste hun eigen rijschool kunnen beginnen. Waarop moet je focussen als je rijschool van start gaat? Hoe kun je het beste klanten aantrekken? Zijn er nog dingen die je absoluut niet moet doen? Hoe kun je je boekhouding het beste regelen? En er zijn nog veel meer vragen die men op De Startersdag zal beantwoorden.

Nuttig
De Startersdag is niet alleen nuttig voor beginnende rijschoolhouders, maar ook voor gevorderde. Je kunt jouw bedrijf immers altijd verbeteren, en je moet zorgen dat je de concurrentie een stap voor bent. Dit kan door naar de Startersdag te komen. Er wordt je onder andere geleerd hoe je het beste je auto’s kunt leasen, waar je kortingen kunt krijgen, en hoe je je verzekeringen op orde moet brengen (en houden). Ook voor gevorderde rijschoolhouders is de Startersdag echter een plek om veel te leren: bijvoorbeeld over hoe je je bedrijf moet presenteren op sociale media als Facebook, Instagram, en Twitter, maar ook op het World Wide Web.

Social media
Vele rijscholen bezitten wel een internetpagina, maar gebruiken deze eigenlijk nauwelijks. Het enige dat er meestal opstaat, zijn wat contactgegevens en hooguit foto’s van de geslaagde leerlingen. Dit kan echter veel beter. Op Startersdag wordt aan jou geleerd hoe je het beste met je sociale media om kan gaan. Een goede tip is bijvoorbeeld om de webpagina wat persoonlijker te maken. Zo kun je informatie over je instructeurs erop zetten, en je toekomstige klanten informeren waar elke instructeur vooral op focust. Op deze manier vinden de bezoekers van je website jouw rijschool automatisch al veel interessanter dan de andere rijscholen die zij hebben bekeken. Hoe je je plan voor sociale media precies moet aanpakken, wordt haarfijn uitgelegd op de volgende De Startersdag. Zorg dus dat je erbij bent, zodat jij komend jaar een geweldige start kunt maken met je gloednieuwe rijschool.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@rijschoolvandaag.nl. Doe dat vandaag en je bent verzekerd van deelname. Deelname is gratis.