Rijinstructeur worden in Zwolle

Ben je op zoek naar een goede rijinstructeursopleiding en woon je in de regio Arnhem / Zwolle? Dan zit je bij ons goed. In 1971 waren wij het eerste bedrijf dat rijinstructeursopleidingen aanbood. We mogen ons dus met recht een pionier noemen op dit gebied. Inmiddels zijn we al meer dan 45 jaar verder en hebben we ons lesaanbod steeds meer uitgebreid en verder door ontwikkeld. Naast verschillende rijinstructeur (vervolg)opleidingen kan men ook bij ons terecht voor WRM bijscholingen, ondernemersopleidingen en chauffeursopleidingen.

Rijinstructeursopleiding Zwolle
Onze vestiging in Zwolle ligt direct naast het exameninstituut IBKI op vijf minuten afstand van de A28. En als je met het openbaar vervoer reist, dan ben je vanaf station Meppel binnen een kwartier op onze vestiging. De rijinstructeursopleiding in Zwolle kun je volgen als tweewekelijkse dagopleiding op een dinsdag en donderdag of als een dagopleiding op zaterdag. Bepaal je liever zelf waar en wanneer je studeert, dan bieden we ook een e-learning variant aan. Waar je ook voor kiest, bij ons kun je al binnen 4 tot 7 maanden je rijinstructeursdiploma halen.

Inhoud rijinstructeur opleiding
De rijinstructeursopleiding bestaat uit drie fases en omvat in het kort de volgende onderdelen:

Fase 1 (1A Theorie van de rijtaak, 1B Voertuig- en verkeersbeheersing)
Fase 2 (2A Lesvoorbereiding, 2B Lesuitvoering en evalueren)
Fase 3 (Stage en eindexamen)
Wanneer je alle vijf de examens succesvol hebt afgerond ontvang je jouw bevoegdheidspas als rijinstructeur. Als je in Zwolle je opleiding tot rijinstructeur gaat volgen, dan bieden wij je de opleiding als totaalpakket aan. Je ontvangt dan onze gratis mobile app waarmee we je elke dag vijf vragen sturen om je scherp te houden. Ook kun je oefenen in onze rijlessimulator, ontvang je gratis de module rijschoolmarketing en krijg je van ons stagegarantie. Vanaf het moment dat je start met je opleiding tot aan het moment dat je geslaagd bent, word je persoonlijk begeleid door één van onze docenten. En haal je bij ons je rijinstructeursopleiding dan ben je ook nog eens direct RIS gecertificeerd. Als enige opleider in Nederland hebben wij namelijk de Rijopleiding In Stappen (RIS) standaard opgenomen in ons basisopleiding voor rijinstructeurs.

Ja, ik wil rijinstructeur worden

Ik wil rijinstructeur worden in Zwolle
Wil je direct starten met de rijinstructeursopleiding in Zwolle of heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken via het telefoonnummer 030 – 604 25 14 of per mail op info@deverkeersacademie.nl. We staan je graag te woord.

Ligt Zwolle niet iets te ver uit de richting voor je? Wij bieden de opleiding tot rijinstructeur ook aan in (regio) Den Haag en Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Arnhem. Hopelijk zien we je snel!