Rijinstructeur worden in Utrecht

Wil je heel graag rijinstructeur worden en woon je in regio Utrecht? Dan kunnen wij je op de juiste weg helpen. Wanneer je bij ons je rijinstructeursopleiding volgt heb je vanaf je allereerste start al een streepje voor op de rest. We verzorgen al sinds 1971 rijinstructeursopleidingen en door de jaren heen hebben we ons lesaanbod behoorlijk uit weten te bouwen. Zo bieden we inmiddels verschillende vervolgopleidingen aan voor rijinstructeurs en kun je bij ons al je WRM bijscholingen volgen. Maar dat niet alleen. Je kunt ook bij ons terecht voor ondernemersopleidingen of chauffeursopleidingen.

Rijinstructeursopleiding in Utrecht
Ons hoofdkantoor zit gevestigd in Nieuwegein, niet ver van de A2 en de A27. We zijn daarnaast ook prima bereikbaar met het openbaar vervoer. De opleiding tot rijinstructeur wordt in Nieuwegein aangeboden in drie verschillende lesmethodes, namelijk door middel van klassikaal les, blended learning of als e-learning. Op welke dag je les hebt en hoe vaak dit in de maand is, hangt af van de lesmethode waarvoor je kiest. Maar waarvoor je ook kiest, bij ons haal je jouw rijinstructeurscertificaat uiterlijk binnen 7 maanden.

Startdata rijinstructeur opleiding Utrecht
Blended learning Zaterdag (1x per 3 wkn) 14 januari 09:00 – 16:00 uur 7 maanden
Zaterdagopleiding Zaterdag 28 januari 09:00 – 16:00 uur 7 maanden
Dagopleiding Dinsdag en donderdag 31 januari 09:00 – 16:00 uur 5 maanden
Avondopleiding Dinsdag en donderdag 7 maart 19:00 – 22:00 uur 7 maanden
Online studeren Meer informatie Vanaf 4 maanden

Inhoud opleiding tot rijinstructeur
De rijinstructeursopleiding bestaat uit drie fases en omvat de volgende onderdelen:

Fase 1 (1A Theorie van de rijtaak, 1B Voertuig- en verkeersbeheersing)
Fase 2 (2A Lesvoorbereiding, 2B Lesuitvoering en evalueren)
Fase 3 (Stage en eindexamen)
Je dient alle vijf de examens succesvol af te leggen om in het bezit te komen van je WRM bevoegdheidspas. Wanneer je de opleiding tot rijinstructeur in Nieuwegein gaat volgen, geven wij je een totaalpakket. Je ontvangt dan onder andere onze mobile app met meer dan 1000 oefenvragen. Ook ontvang je gratis onze module rijschoolmarketing, bieden we je een stagegarantie aan en mag je gebruik maken van onze rijlessimulator. Maar dat is nog lang niet alles. Als je bij ons je opleiding tot rijinstructeur gaat volgen dan word je gedurende je hele opleiding persoonlijk begeleidt door één van onze docenten. En als klap op de vuurpijl ben je na het behalve van je rijinstructeursdiploma bij ons direct RIS gecertificeerd. Wij zijn de enige opleider in Nederland die de Rijopleiding In Stappen (RIS) standaard heeft opgenomen in de basisopleiding voor rijinstructeurs.

Ik wil rijinstructeur worden in Utrecht
Wil je meteen starten met de opleiding tot rijinstructeur in Utrecht of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 030 – 604 25 14 of per mail op info@deverkeersacademie.nl. We staan je graag te woord.

Ligt Utrecht te ver uit de richting voor je? Meld je dan aan voor de opleiding op één van onze andere vestigingen. Je kunt ons vinden in (regio) Amsterdam, Eindhoven, Zwolle, Arnhem, Den Haag en Rotterdam. Hopelijk zien we je snel!