Rijinstructeur worden in Eindhoven

Ben je op zoek naar een goede opleiding tot rijinstructeur en woon je in regio Eindhoven? Dan kun je terecht op onze vestiging in Best. Wanneer je bij ons je rijinstructeursopleiding volgt heb je meteen een streepje voor op de rest. We verzorgen al ruim 45 jaar rijinstructeursopleidingen door heel Nederland waarbij we ons continu verder ontwikkelen, op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Naast diverse (vervolg)opleidingen en WRM bijscholingen bieden we op onze vestiging in Best ook nog ondernemers- en chauffeursopleidingen aan.

Rijinstructeursopleiding in Eindhoven
De VerkeersAcademie In Best bevindt zich vlak naast de A2 op een paar minuten afstand van Eindhoven. Ook met het openbaar vervoer is onze vestiging uitstekend te bereiken. In Best kun je de opleiding tot rijinstructeur tweemaal per week volgen (woensdag en vrijdag) of eenmaal per week (zaterdag). Studeer je liever thuis en wanneer het jou uitkomt? Dan hebben we ook nog een e-learning variant. Wat je uiteindelijk ook kiest, je haalt bij ons je rijinstructeurscertificaat binnen 7 maanden.

Wat houdt de opleiding in?
De rijinstructeursopleiding bestaat uit drie fases en omvat de volgende onderdelen:

Fase 1 (1A Theorie van de rijtaak, 1B Voertuig- en verkeersbeheersing)
Fase 2 (2A Lesvoorbereiding, 2B Lesuitvoering en evalueren)
Fase 3 (Stage en eindexamen)
Om jezelf rijinstructeur te mogen noemen, dien je in het bezit te zijn van een WRM-bevoegdheidspas. Deze pas ontvang je alleen wanneer je alle drie de fases (vijf examens) met een voldoende hebt afgesloten. Als je de opleiding tot rijinstructeur op onze vestiging in Best (Eindhoven) gaat volgen, dan ontvang je van ons een totaalpakket. Hierbij kun je denken aan onze handige mobile app met meer dan 1000+ oefenvragen, stagegarantie, een gratis module rijschoolmarketing en oefenen in onze rijlessimulator. Ook word je gedurende je hele opleiding persoonlijk begeleid. Als kers op de taart ben je na het behalen van je rijinstructeur diploma ook meteen RIS gecertificeerd. Wij zijn de enige opleider in heel Nederland waarbij de Rijopleiding In Stappen (RIS) standaard opgenomen zit in de basisopleiding voor rijinstructeurs.

Ja, ik wil rijinstructeur worden
Ik wil rijinstructeur worden in Eindhoven
Wil je graag starten met de opleiding tot rijinstructeur, maar zijn er nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken via 030 – 604 25 14 of per mail op info@deverkeersacademie.nl. We staan je graag te woord.

Ligt Eindhoven te ver uit de richting? Meld je dan aan voor de opleiding op één van onze andere vestigingen. Je kunt ons vinden in (regio) Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Arnhem, Den Haag en Rotterdam. Hopelijk zien we je snel!