Per 1 mei drie nieuwe bijscholingsonderwerpen

Bijscholing op hoog niveau. Bijscholing waar je tenminste echt wat leert. Praktijkgericht. Dát staat bij De VerkeersAcademie voorop. Met ingang van 1 mei verzorgen wij 3 nieuwe bijscholingscursussen.

Invullen van een leerlingvolgsysteem (ook RIS)
Oftewel: het invullen van de leskaart. Tijdens de trainingen voor de praktijkbegeleidingen valt het op dat veel rij-instructeurs moeite hebben om tijdens en na de les de leskaart te gebruiken. Ook is het vaak lastig om de vorderingen van de leerlingen te noteren. Tijdens deze praktijkgerichte bijscholing komen diverse leskaarten aan bod. Tijdens diverse praktijkopdrachten leert u wanneer en hoe u de leskaart tijdens de rijles gebruikt.

Duur: twee dagdelen Start Nieuwegein: 1 mei
Tarief: € 200,= Start Best: 26 mei

Alcohol en drugs
Ervaar hoe het is om met alcohol te rijden. En leer het gebruik van alcohol en drugs door uw leerlingen te herkennen.

Duur: twee dagdelen Start Nieuwegein: 16 juni
Tarief: € 200,= Start Best: 26 juni

Eerste Hulp bij Instructieongevallen (EHBO)
Tot 10 jaar geleden was een EHBO-opleiding verplicht onderdeel van de opleiding tot rij-instructeur. En nu heeft u de kans om uw EHBO-kennis weer op peil te brengen. We werken hierbij samen met ambulanceinstructeurs die zowel de ervaring als rij-instructeur hebben als de kennis om de EHBO-vaardigheden aan te leren. Hoe handelt u bij een breuk, shock, brandwond? En moet de helm nu wel of niet af bij een gewonde motorrijder?

Duur: twee dagdelen Start Nieuwegein: 8 mei
Tarief: € 200,=