Opleiding tot transportondernemer tijdelijk slechts 1.995 euro

Altijd al graag transportondernemer willen worden? Dan is dit hét moment! Inschrijvingen voor de maand september betalen nu slechts 1.995 euro. Dat is een korting van maar liefst 30 procent. Indien je recht hebt op SOOB subsidie, komt daar nog een vergoeding van 1.500 bovenop. Dat houdt in dat je zelf maar 495 euro hoeft te betalen.

Transportondernemer worden
Het starten van je eigen transportbedrijf is niet zomaar een stap. Dat vraagt om een goede voorbereiding en de benodigde kennis. Bij De VerkeersAcademie helpen we je op de juiste weg. Als je ervoor kiest om via ons je NIWO vergunning te halen, ben je ook nog eens direct internationaal bevoegd. Een belangrijk bijkomend voordeel.

Tijdens onze opleiding tot transportondernemer komen alle facetten van de bedrijfsvoering aan bod. De opleiding omvat de volgende modules:

Bedrijfsmanagement;
Personeelsmanagement;
Calculatie;
Financieel management;
Wegvervoer goederen.
SOOB-subsidie
Wanneer je bij ons je opleiding tot (internationaal) transportondernemer volgt, kun je een aanvraag indienen voor SOOB-subsidie. Met de subsidie kun je enorm veel kosten besparen op je opleiding. SOOB versterkt namelijk subsidie voor alle zes modules. Het aanvragen van je NIWO-vergunning kan zomaar ineens 1.500 euro goedkoper worden.

Module Subsidiebedrag
Bedrijfsmanagement € 200,-
Personeelsmanagement € 200,-
Financieel management € 300,-
Calculatie € 300,-
Internationaal goederenvervoer € 200,-
Wegvervoer goederen € 300,-

Startdata

Amsterdam – Best – Nieuwegein – Zwolle – Delft
Dagopleiding Woensdag 13 sept 09:00 – 16:00 uur 3 maanden
Zaterdagopleiding Zaterdag 16 sept 09:00 – 16:00 uur 3 maanden

Voorwaarden
De korting van 30 procent geldt enkel voor diegene die zich aanmelden voor de klassikale opleiding tot transportondernemer in de maand september. Indien gekozen wordt voor een ander startmoment of een ander leermethode, zal het normale tarief gefactureerd worden.