Nu studeren, over een jaar betalen

De VerkeersAcademie kan u een unieke aanbieding doen. Als u nu gaat studeren, hoeft u pas over een jaar te betalen. Kostenloos!

We kenden al de mogelijkheid om kostenloos in termijnen te betalen. Ook kunt u de opleiding bij ons financieren. Maar het wordt nu nog aantrekkelijker gemaakt om te studeren aan De VerkeersAcademie: dankzij ons initiatief om nu te studeren en over 12 maanden te betalen.

Wat zijn de addertjes? Die zijn er niet. U hoeft het eerste jaar niets te betalen. Geen inschrijfgeld, geen administratiekosten, helemaal niets.

U bent dan een jaar lang in de gelegenheid om te sparen voor (een deel van) de opleidingskosten. Op deze manier bieden we iedereen de mogelijkheid om te studeren.

Deze mogelijkheid bieden we op de opleiding tot rij-instructeur, de opleiding tot rijschoolhouder, de opleiding tot taxichauffeur, de opleiding tot vrachtwagenchauffeur, de opleiding tot buschauffeur.

Neem vandaag nog contact met ons op om te profiteren van dit unieke aanbod. Vraag meteen even naar de voorwaarden door te bellen met 030-6042514.