Nieuwe huisstijl voor OnlineStuderen.com

OnlineStuderen.com heeft een nieuw gezicht gekregen. De website is nu nóg gebruikersvriendelijker geworden. Ook zorgt de nieuwe huisstijl voor een frisse uitstraling.

OnlineStuderen.com is de digitale opleider voor de Nederlandse verkeers- en vervoersbranche en is onderdeel van De VerkeersAcademie. Sinds de eerste digitale opleiding is gelanceerd in 1996 zijn er vele ontwikkelingen geweest. Was de eerste opleiding nog grotendeels via een CD-rom, nu wordt alle leerstof via de snelle internetverbindingen aangeboden. Denk hierbij ook aan clips, audio, animaties, toetsen en examentrainingen.

Blog
Onderdeel van de nieuwe website is een eigen blog. Op dat blog kunnen cursisten van OnlineStuderen.com met elkaar discussiëren, kunnen ze elkaar helpen en worden nieuwsberichten “gepost”. Op deze nieuwsberichten kan iedereen reageren, ook niet-cursisten. Doel is dat ervaren rij-instructeurs aankomende collega’s kunnen helpen bij hun studie. Het blog is te vinden via OnlineStuderen.com en rechtstreeks te vinden op www.OnlineStuderenBlog.com.

Blended Learning
OnlineStuderen.com en De VerkeersAcademie bieden samen de opleiding tot rij-instructeur via Blended Learning aan. Nu nog alleen in Amsterdam, maar bij succes zal dat uitgebreid worden. Blended Learning is een ideale studiemix tussen e-learning en klassikaal onderwijs. E-learning volgt de cursist via OnlineStuderen.com en de praktijkmodules, de klassikale bijeenkomsten en de begeleiding van de cursisten worden door De VerkeersAcademie verzorgd.

Opleidingsoverzicht
Op dit moment kan men de volgende opleidingen volgen via OnlineStuderen.com: motorinstructeur, rij-instructeur categorie B, taxichauffeur, vrachtautochauffeur, transportondernemer, taxi-ondernemer. Ook bestaat er de mogelijkheid examentraining in te kopen of het RVV door te nemen om je vakkennis als rij-instructeur op een hoog peil te houden.

Voor meer informatie kijkt u op www.OnlineStuderen.com. OnlineStuderen.com is ook bereikbaar via telefoonnummer 0499-477540 en info@onlinestuderen.com.