Lesautolease.nl: altijd de juiste lesauto

Lesautolease.nl is gespecialiseerd in het leasen van lesvoertuigen. Van de sportieve Fiat Punto tot de zuinige Opel Corsa ecoFLEX: u least eenvoudig de lesauto van uw keuze. Of u nu op zoek bent naar meer flexibiliteit of een manier om uw kosten te spreiden… Lesautolease.nl neemt u alle zorgen uit handen!

Lesautolease.nl is in 2013 opgericht als zusterbedrijf van Lesautoverhuur.nl, de eerste verhuurder van lesauto’s in Nederland. Door de jaren heen hebben ze een wagenpark van ruim 40 lesvoertuigen opgebouwd en hun dienstverlening uitgebreid van alleen huurmogelijkheden naar ook leasemogelijkheden.

Lesautolease.nl biedt samen met partner Lesautoverhuur.nl allerlei diensten om de mobiliteit van rijschoolhouders te waarborgen. Lease (kort en lang) en verhuur van lesvoertuigen vormen de basis van hun dienstverlening. Daarbij staan flexibiliteit en een goede service centraal. Vanuit hun vestiging in Schijndel en met ons uitgebreide landelijke netwerk van professionele partners bedienen we klanten door heel Nederland.

Meer informatie vindt u op de website van Lesautolease.nl en van Lesautoverhuur.nl