Een eigen rijschool beginnen. Kom naar de Rijschool Vandaag Startersdag op woensdag 20 maart

Geef je al rijles en overweeg je nu voor jezelf te beginnen. Of wil je de opleiding tot rijinstructeur gaan doen met als doel je eigen rijschool te beginnen? Waar moet je allemaal aan denken bij het starten van je eigen bedrijf en hoe kan je dat het handigste aanpakken. Op de Startersdag lopen we alle stappen en instanties tot in detail met je door.

Wat ga je verdienen
Als je net begint is het handig als je niet compleet afhankelijk bent van de inkomsten van je rijschool. Kun je (tijdelijk) je oude baan aanhouden? Zodat je eerst meer naamsbekendheid en klanten kunt werven? Zo kun je geleidelijk je school laten groeien zonder onnodige stress. Je inkomsten zijn sterk afhankelijk van hoeveel klanten je hebt, hoeveel uren je wilt werken en natuurlijk van je uurloon. Als je net begint, wil je jezelf misschien niet direct uit de markt prijzen.

Verzekeringen
Een absoluut onmisbare kostenpost zijn de verzekeringen voor je auto, je leerlingen en medeweggebruikers. Zonder auto kun je je werk niet doen. Zonder verzekeringen ook niet. De risico’s zijn niet te dragen zonder verzekering. Maar welke verzekeringsmaatschappij is de beste en waarom. Wie en wat moet ik meeverzekeren.

Andere onderwerpen
Ook de volgende zaken komen aan de orde:

hoe richt je je rijschool op? Van naam tot en met website.
een lesauto kopen of leasen?
rijschoolmarketing: hoe vind je jouw leerling?
hoe vraag je examens aan voor je leerlingen?
wat wordt jouw onderscheidende kracht?
theorieles voor je leerlingen
Aanmelden?
Er is slechts plaats voor 60 deelnemers. Doe dus mee en meld je vandaag nog aan. Stuur een mail naar de organisatie van RijschoolVandaag.nl via info@rijschoolvandaag.nl en geef je naam en contactgegevens door. Je ontvangt dan een bevestiging. Let wel; vol=vol.