ISO-erkenning verlengd tot 2018

De VerkeersAcademie heeft onlangs voor haar kwaliteitsopleidingen en dienstverlening het nieuwe 9001:2008 certificaat ontvangen. Tüv Rheinland bevestigt de goede kwaliteit van de opleidingen en serviceverlening van De VerkeersAcademie alsook de kwaliteit van de hiervoor ingerichte processen en de klanttevredenheid.

Sinds 2000 ISO-gecertificeerd
De VerkeersAcademie is al sinds 2000 ISO-gecertificeerd. Gijs Kantelberg: “Enerzijds staat deze ISO-certificering garant voor de kwaliteit van onze dienstverlening: De VerkeersAcademie levert een aantoonbaar betrouwbare dienst: zowel de opleidingen voor taxichauffeurs en rij-instructeurs als de service is goed. Anderzijds stelt het kwaliteitsmanagementsysteem ons juist in staat de diensten van De VerkeersAcademie continu te optimaliseren. Dit waarborgt wederom de kwaliteit van onze dienstverlening.”

Kwaliteit staat voorop
Kwaliteitsdenken en klantgericht denken en handelen staan bij De VerkeersAcademie hoog in het vaandel. Hier is de gehele dienstverlening van De VerkeersAcademie op ingericht. “In 2000 concludeerde KEMA hetzelfde. Later werd KEMA overgenomen door DEKRA en ook zij concludeerden dat De VerkeersAcademie voldoet aan de kwaliteitseisen. Nu 15 jaar later heeft Tüv Rheinland onze hele organisatie compleet doorgelicht en zijn we tot 2018 ISO- gecertificeerd. Daar zijn we enorm trots op,” aldus Gijs Kantelberg, directeur van De VerkeersAcademie.

Het enige gecertificeerde opleidingsinstituut
De VerkeersAcademie is in haar werkveld het enige opleidingsinstituut dat het toonaangevende ISO-certificaat mag voeren. “We waren er altijd al van overtuigd, dat we elke dag weer ons best doen om onze cursisten en opdrachtgevers optimaal te begeleiden. Het is goed dat we dat hebben vastgelegd in uitgebreide procedures. En het is een mooie bevestiging dat een derde en onafhankelijke partij ook heeft vastgesteld dat wij op een hoog niveau zitten.”