NIEUWS |

Informatiebijeenskomst De VerkeersAcademie Zwolle

Ga je graag met mensen om en word je er blij van anderen iets te leren? Een baan als rijinstructeur zou dan wel eens de volgende stap in jouw carrière kunnen zijn. Bij De VerkeersAcademie helpen we je hier graag bij, met een goede opleiding en connecties in de branche. Zo staat jouw agenda binnen een mum van tijd vol. Nieuwsgierig? Kom dan naar onze speciale informatiebijeenkomst op dinsdag 16 januari.

informatie avond verkeersacademie zwolle

Werken als rijinstructeur

De VerkeersAcademie biedt een betrouwbare opleiding met kennis van zaken. Met onze ervaring in de verkeersbranche kunnen we jou al tijdens de opleiding verzekeren van een baan. Misschien wil je na de opleiding wel voor jezelf beginnen. Ook dat is mogelijk. Wij bieden ondersteuning aan beginnende ondernemers en helpen bij het starten van een echte eigen rijschool.

Kom meer te weten

Benieuwd of een baan als rijinstructeur geschikt is voor jou? Tijdens de informatiesessie leggen we alles uit over de opleiding. We geven een beeld van de lesmethode en hoe jouw toekomst er uit zou kunnen zien. Natuurlijk is er ook de kans om met ons in gesprek te gaan en antwoord te krijgen op jouw vragen.

Locatie

De informatiebijeenkomst zal plaatsvinden op onze vestiging in Zwolle, om 19:30 uur. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst doe je door een ingevuld aanmeldformulier (link) te mailen naar zwolle@deverkeersacademie.nl.

Eén op één afspraak

Wil je zo snel mogelijk beginnen met de opleiding of maak je liever direct kennis met ons? Maak dan een afspraak voor een één op één gesprek. Via onderstaand contactformulier kun je je aanmelden voor een intake. Wij nemen dan telefonisch contact met je op.


Aanmeldformulier informatieavond De VerkeersAcademie

←  Terug naar het nieuwsoverzicht