NIEUWS |

Informatiebijeenskomst De VerkeersAcademie Nieuwegein

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij De VerkeersAcademie zijn we gespecialiseerd in het opleiden van toekomstige rijinstructeurs. De rijschoolbranche staat momenteel te popelen om nieuwe instructeurs aan te nemen. Benieuwd of dit de baan is die je zoekt? Kom dan naar onze speciale informatiebijeenkomst in Nieuwegein.

Doe waar je goed in bent

Een baan die je graag doet, is een baan die bij jou past en waar je goed in bent. Als rijinstructeur:
- Vind je het leuk om met mensen te werken,
- Vind je het leuk om anderen iets te leren,
- En wil je mogelijk voor jezelf aan de slag.

De VerkeersAcademie

De VerkeersAcademie biedt een betrouwbare, kwalitatieve opleiding tot rijinstructeur met aandacht voor jouw persoonlijke wensen. Wellicht ben je graag je eigen baas. Wij helpen je om van jouw eigen rijschool een succes te maken. Daarnaast hebben we de juiste contacten in de branche, waardoor je tijdens de opleiding al verzekerd bent van een baan.

Op de informatiebijeenkomst vertellen we je graag meer over de opleiding en hoe wij te werk gaan. We geven je een kijkje in onze lesmethode en leggen de toekomstmogelijkheden uit. Ook kun je bij ons terecht met al jouw vragen.

Aanmelden

De informatiebijeenkomst zal plaatsvinden op donderdag 21 december om 19:30 uur. Aanmelden kan door het aanmeldingsformulier (link) in te vullen en te mailen naar info@deverkeersacademie.nl.

Direct een afspraak maken

Wil je liever persoonlijk met ons kennismaken? Of wil je zo snel mogelijk van start met de opleiding? Gebruik dan onderstaand contactformulier om jouw gegevens door te geven. We bellen je om een afspraak te maken voor een intakegesprek.


Aanmeldformulier informatieavond De VerkeersAcademie

←  Terug naar het nieuwsoverzicht