NIEUWS |

Informatiebijeenskomst De VerkeersAcademie Amsterdam

De rijschoolbranche doet het goed. Rijscholen zijn dan ook gretig op zoek naar nieuwe rijinstructeurs. Met een goede opleiding heb je natuurlijk al een streepje voor. Die opleiding vind je bij De VerkeersAcademie. Meer weten? Laat je informeren tijdens onze speciale informatiebijeenkomst!

Onze opleiding

Bij De VerkeersAcademie bieden wij een gedegen opleiding met kennis van het vak. We zijn thuis in de branche en hebben connecties die jou al tijdens de opleiding verzekeren van een baan. Als je niet voor een baas of als deel van een franchise werkzaam wilt zijn, kunnen we jou helpen een zelfstandige onderneming op te bouwen. Jouw eigen rijschool wordt zo een realiteit.

Is een baan als rijinstructeur wat voor mij?

Een goede rijinstructeur heeft de volgende eigenschappen:

- Je voelt je thuis in de auto en op de weg,
- Je vindt het fijn om met mensen om te gaan,
- Je hebt er plezier in anderen iets te leren,
- Je wilt misschien je eigen baas zijn.

Kennismaken

Sluiten bovenstaande punten goed op jou aan? En ben je toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Kom dan op donderdag 25 januari om 19:30 uur naar onze vestiging in Amsterdam. Tijdens deze informatieavond vertellen we je graag alles over de opleiding tot rijinstructeur. Je ontvangt meer informatie over onze lesmethode en de mogelijkheden voor de toekomst. Je kunt ook met ons in gesprek voor al jouw vragen omtrent de opleiding.

Deelnemen aan de speciale informatiebijeenkomst

Om deel te nemen aan de informatiebijeenkomst is het nodig dat je je van te voren even aanmeldt. Vul het aanmeldformulier (link) in en mail dit naar amsterdam@deverkeersacademie.nl.

Persoonlijk gesprek

Het is ook mogelijk om direct een afspraak te maken voor een intakegesprek. Bijvoorbeeld als je graag persoonlijk kennis met ons maakt of zo snel mogelijk met de opleiding wilt beginnen. Om je hiervoor aan te melden, kun je gebruik maken van onderstaand contactformulier. Wij bellen je dan voor een afspraak.
 


Aanmeldformulier informatieavond De VerkeersAcademie

←  Terug naar het nieuwsoverzicht