NIEUWS |

Eigen rijder worden? Zo doe je dat!

Jij wil eigen rijder worden? Je droom van ondernemer zijn najagen. Op weg naar een nieuwe toekomst. De VerkeersAcademie kent dat gevoel. Al 15 jaar helpen wij onze studenten bij het uitkomen van die droom. Hoe we dat doen? Dat lees je hier.

eigen rijder worden

Je kunt bij De VerkeersAcademie kiezen uit drie studievarianten. Een dagopleiding, een zaterdagopleiding en een complete thuisstudie met e-learning en je eigen studiecoach.

Bij een klassikale dag- of zaterdagopleiding kiezen wij ervoor om je 1 dag per week uit te nodigen voor je opleiding. Meer dagen naar school betekent meer huiswerk en daarmee de kans dat je het overzicht verliest. Je hebt immers ook nog je werk, een sociaal leven en andere verplichtingen. Met 1 lesdag per week ben je heel goed in staat om samen met De VerkeersAcademie  jouw opleiding goed te organiseren.

Het lesmateriaal

Onze unieke leerogeving zorgt ervoor dat je altijd weet wat je moet doen. Nu kunnen we dat proberen op te schrijven. Maar het voordeel van een online leeromgeving (ook tijdens klassikale opleidingen) is dat we zaken heel duidelijk in beeld kunnen brengen. Bekijk onderstaande video maar eens even.

Gratis extra lessen

Kom je naar school en maak je je huiswerk, dan zul je slagen. Misschien moet je ondanks de leesondersteuning en je eigen begeleider toch een herkansing doen. De VerkeersAcademie biedt je dan de mogelijkheid om de betreffende module gratis nogmaals te volgen. Lees er hier meer over.

Subsidie en korting

De opleiding volgen betekent dat je de opleidingskosten met 1500 euro kunt laten subsidieren via SOOB. Kom je daar niet voor in aanmerking dan kun je de opleidingskosten fiscaal volledig aftrekken. Bel 030-6042514 voor meer informatie, of stel je vraag hieronder via het contactformulier.


Bel me terug

←  Terug naar het nieuwsoverzicht