E-learning vrachtautochauffeur volledig vernieuwd

Deze afgelopen maanden zijn we druk in de weer geweest om samen met onze opleidingsontwerpers de e-learning tot vrachtautochauffeur van A tot Z te vernieuwen. We willen hiermee jou als rijschool nog meer de kans geven om in te spelen op de huidige ontwikkelingen op het gebied van tijd- en plaats onafhankelijk werken.

Maatwerk
Door je dienstverlening aan te vullen met deze e-learning kun je maatwerk gaan leveren al je leerlingen. Dit kan leiden tot grote concurrentievoordelen. Een ander voordeel is dat je leerlingen met een paar muisklikken direct toegang hebben tot de meest actuele informatie. De e-learning tot vrachtautochauffeur wordt namelijk continu up-to-date gehouden door ons team van opleidings-ontwerpers. Handig, want zoals je weet veranderen de verkeersregels continu.

Hoger leerrendement
Daarnaast kun je met de e-learning leerlingen volgen en toetsen tijdens hun leerproces. Boekt een leerling weinig vooruitgang? Dan kun je hier tijdig op inspringen door bijvoorbeeld wat extra uitleg te geven. Het gevolg hiervan is dat je leerlingen een hoger leerrendement behalen, wat de reputatie van jouw rijschool ten goede komt.

Snel starten
Het mooie van dit alles? Het kost je amper extra tijd om dit te organiseren. Er zijn immers geen huishoudelijke zaken die geregeld hoeven te worden: geen lesruimtes, geen extra tijd die je moet inplannen om les te geven en geen klassen die eerst vol moeten zitten. Wil je helemaal geen omkijken hebben naar de e-learning? Dan is het ook mogelijk om alle inkomende berichten en vragen van leerlingen door ons te laten beantwoorden.

Eigen huisstijl
Het is vanaf nu ook mogelijk om reseller te worden. Dit houdt in dat je onder je eigen bedrijfsnaam onze e-learning kunt aanbieden. De e-learning wordt daarbij volledig in jouw huisstijl vormgegeven en het zal lijken alsof het van jou afkomt. Onze opleidingsontwerpers zorgen er ondertussen achter de schermen voor dat alles technisch uitstekend geregeld is, waardoor jij jouw leerlingen altijd de beste kwaliteit kunt bieden.

Afspraak maken
Klinkt goed hè? Niets staat je nu nog in de weg om zonder hoge investeringen een full-service rijschoolonderneming te worden. Mocht je naar aanleiding van dit artikel graag nog meer informatie willen, neem dan contact op met onze studentenservice 030 – 604 25 14. Zij vertellen je graag meer.