De VerkeersAcademie terug bij Opel

De jarenlange relatie tussen De VerkeersAcademie en Opel heeft na een pauze van 3 jaar weer een vervolg gekregen. Deze week zijn de Hyundai’s i30 vervangen door gloednieuwe Opels Astra’s.

De overstap was zo gemaakt. Dat komt ook omdat De VerkeersAcademie tussen 1971 en 2014 ook al met Opel samenwerkte. Die samenwerking met Opel was innig. Beurzen, symposia en open dagen: Opel en De VerkeersAcademie deden alles samen. Gijs Kantelberg, directeur van De VerkeersAcademie legt uit: “Wij kiezen niet alleen voor een auto, maar ook voor een samenwerking. Die samenwerking gaan we de komende jaren weer uitbouwen.”

Enthousiast
De VerkeersAcademie gebruikt de auto’s tijdens haar opleiding tot rij-instructeur en taxichauffeur. “Hij rijdt fantastisch, ook bij lagere snelheden in bijvoorbeeld 30-km zones. De draaicirkel is kleiner ten opzichte van de vorige auto”, merkt Margreet Verkerk namens de docenten op. “Voor ons, en juist ook voor onze studenten is het een prettige auto.”

De auto’s zijn geleverd door Opeldealer ZAM Zeist. Mark Toonen van ZAM Zeist: “2017 wordt voor Opel een memorabel jaar. Nog niet eerder introduceerden we sinds onze oprichting in 1899 zoveel nieuwe modellen in één kalenderjaar. Jawel, 2017 wordt een jaar om naar uit te kijken, waarbij Opel haar oog ook weer op de rijschoolbranche heeft laten vallen. De samenwerking met De VerkeersAcademie is slechts een eerste stap.”