De VerkeersAcademie steunt Alpe d’Huzes

Een van de meest slopende ziektes is kanker. Iedereen krijgt er direct of indirect mee te maken. Hoe meer geld bijeen gebracht kan worden voor onderzoek naar de bestrijding van deze ziekte, hoe beter. Een groots initiatief is het sportieve evenement Alpe d’Huzes. Hun opbrengst gaat volledig naar het KWF.

De VerkeersAcademie steunt al enige tijd de strijd tegen kanker middels financiele ondersteuning van stichting KiKa. Dit jaar komt daar ook eenfinanciele en sportieve ondersteuning vanAlpe d’Huzes bij. Directeur Gijs Kantelberg gaat op 7 juni namelijk zelf deelnemen aan Alpe d’Huzes. Zes keer de berg Alpe d’Huez beklimmen is afzien en geldt als metafoor voor de strijd die kankerpatienten dagelijks moeten leveren. Het motto van Alpe d’Huzes is dan ook: opgeven is geen optie.

Om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit evenement wordt op 16 april een benefietavond georganiseerd. Meer informatie vindt u op www.klimmenvoorleven.nl.

Steunt u Gijs Kantelberg in zijn strijd tegen kanker? Als bedrijf kunt u dan deelnemen aan de benefietavond op 16 april. Particulieren kunnen een bijdrage leveren viahttp://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/gijskantelberg/gijs-kantelberg/donaties.aspx. Iedere bijdrage is welkom, klein of groot.