De VerkeersAcademie lanceert nieuwe versie Handelingsanalyse

De VerkeersAcademie lanceert deze week de nieuwste versie “De Handelingsanalyse Categorie B”. Dit boek is een handig hulpmiddel voor alle rijinstructeurs. Tot 1 februari 2017 is de nieuwste versie te bestellen voor slechts € 39,95 (incl. verzendkosten) i.p.v. de normale prijs van € 60,00.

Rijprocedure
“De Handelingsanalyse Categorie B” is een full colour visuele samenvatting van de rijprocedure. Via mooie animaties worden de belangrijke punten van een rijprocedure weergegeven. Naast de animaties staan de kritieke punten met bijbehorende motivaties weergegeven.

Handig formaat en ideaal voor elke rijles
Er zijn meerdere handelingsanalyses in omloop. Maar waar deze uitgave van De VerkeersAcademie zich in onderscheidt is het formaat. Het boek wordt namelijk gedrukt in een handzaam A5-formaat. Op deze manier kun je de handelingsanalyse makkelijk meenemen en opbergen in je lesauto. Wat ook handig is, is dat deze handelingsanalyse volledig up-to-date is. Voor het eerst is het boek voorzien met een vaste bordenfolder. Alle verkeersborden staan weergegeven samen met de wettelijke betekenis van de borden. Dus inclusief bord J39.

Specificaties
“De Handelingsanalyse Categorie B” is een uitgave van De VerkeersAcademie.

Tweede druk
152 pagina’s
Full colour
A5-formaat
Gebonden via een ringband
Profiteer van de aanbieding
Het boekje is telefonisch te bestellen via het hoofdkantoor van De VerkeersAcademie: 030 – 604 25 14. De handelingsanalyse is tot 1 februari te koop voor slechts € 39,95. Dit is inclusief eventuele verzendkosten. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling toegestuurd.

Ook de motor
We geven ook de handelingsanalyse voor de motor uit. Dankzij het handzame formaat is het ideaal om mee te nemen op de motor zodat je de leerling door middel van animaties uit kunt leggen wat je van hem of haar verwacht.

De handelingsanalyse voor de motor is voor € 60,00 (incl. verzendkosten) telefonisch te bestellen via 030 – 604 25 14.