De ultieme baan: Je eigen rijschool

Je hebt er misschien nooit zo bij stilgestaan, maar het starten van een rijschool is, in vergelijking met veel andere soort bedrijven, relatief eenvoudig en makkelijk. Ga maar na: Elke leerling komt gemiddeld zo’n 40 keer bij je terug, gedurende een periode van ongeveer een half jaar. En als je het goed doet, zal je zien dat in deze branche de mond-op-mondreclame nog altijd de beste manier is om aan nieuwe leerlingen te komen.

Het loopt storm bij rijscholen
Nu de crisis dan toch echt voorbij is willen steeds meer mensen hun rijbewijs halen. Niet alleen tieners die net 18 zijn geworden, maar ook veel mensen die er de afgelopen jaren niet aan toe zijn gekomen. Kortom, het aantal vacatures in de rijschoolbranche is nog nooit zo hoog geweest. Daarnaan kun je zien dat de rijschoolbranche een interessante sector is om lekker aan de slag te gaan. Met volop kansen voor iedereen die een eigen rijschool wil starten.

Het moment om de stap te zetten is…nu
Misschien heb je wel eens nagedacht over het starten van een eigen bedrijf, of misschien weet je al dat je dit wil, maar twijfel je wat voor een bedrijf je wil starten. Een eigen rijschool biedt in dat geval uitkomst. Zeker in deze tijd, nu er zoveel mensen een rijbewijs willen halen dat je voorlopig zicht hebt op genoeg klanten. Als je behoefte hebt aan de vrijheid van een eigen bedrijf, maar nooit de stap hebt durven zetten, dan is het moment om die stap te zetten nu wellicht gekomen.

Wie ben jij?
Ben je iemand die representatief is en goed Nederlands spreekt, iemand die geniet van autorijden en hierbij respect heeft voor de veiligheid, iemand met verkeersinzicht en vind je het een mooi idee dat de Nederlandse wegen mede dankzij jouw werkzaamheden veiliger worden? Zo ja, dan is het beginnen van een eigen rijschool wellicht de versnelling die je carrière nodig heeft.

Het licht staat op groen
De vrijheid van een eigen rijschool is dus juist op dit moment binnen handbereik. De opleiding tot rij-instructeur zal je dan ook met open armen verwelkomen. Mogelijk vind je het spannend om voor jezelf iets te beginnen. Het grote voordeel van een eigen rijschool is dan ook dat je laagdrempelig kunt beginnen. De groei kun je voor een groot gedeelte zelf bepalen, zeker nu het aanbod van leerlingen erg hoog is. Je hoeft dus niet in één keer alles op te geven en een grote gok te wagen. Je kunt met een eigen rijschool op je eigen tempo je vrijheid creëren. Ben je toe aan de vrijheid van het eigen baas zijn? Weet je hoe je met een auto moet omgaan en kun je dit overbrengen aan anderen? De opleiding tot rij-instructeur zou zomaar de juiste afslag voor je kunnen zijn.

Vraag een gratis brochure aan
Zet vandaag nog de eerste stap naar je nieuwe toekomst. Vraag een gratis brochure aan. Daarin staan alle mogelijkheden die je hebt in de rijschoolbranche. Duidelijk, makkelijk en overzichtelijk.

Gratis brochure?