De Startersdag 2017: meld je nu aan

Op maandag 4 september zal voor de derde keer De Startersdag plaatsvinden op het hoofdkantoor van De VerkeersAcademie in Nieuwegein. Op deze dag informeren we je uitgebreid over alle facetten die komen kijken bij het starten van een rijschool.

Deze dag is gericht op iedereen die van plan is een eigen rijschool te starten of die onlangs een eigen rijschool is gestart en daarin succesvol wil worden. Er worden verschillende presentaties gegeven door branchedeskundigen. De Startersdag is een initiatief van nieuwswebsite RijschoolVandaag.nl

Programma
Tussen 10.30 uur en 16:00 uur zullen alle toonaangevende leveranciers en organisaties uit de rijschoolbranche je uitgebreid informeren over alles wat er komt kijken bij het starten van een eigen rijschool. We vertellen je nu nog niet teveel over het programma, maar een aantal onderwerpen die in ieder geval behandeld gaan worden zijn:

Online marketing;
Veilig inrichting van je lesauto;
Rijschool software;
Bruikbare belastingweetjes;
Kopen of leasen van een lesauto;
Uitleg over het reserveringssysteem van CBR;
En nog veel meer.
De dag wordt volledig verzorgd voor alle deelnemers. Tussen de middag wordt een lunch geserveerd.

Deelname
Deelname aan De Startersdag is gratis. Wel is het verplicht om jezelf vooraf aan te melden. Dit doe je door je persoonsgegevens naar info@deverkeersacademie.nl te mailen. Je ontvangt dan op korte termijn een persoonlijke uitnodiging.