Dation: de betrouwbare leverancier van rijschoolsoftware

Dation is de toonaangevende leverancier van planning en administratiesoftware voor de rijschoolbranche. Hun doel is dan ook om het runnen van uw rijschool en werkprocessen te vereenvoudigen, leuker en zelfs succesvoller te maken. Zij willen niet alleen goede software én goede ondersteuning bieden, zij willen een belangrijke bijdrage leveren aan het succes en de groei van uw rijschool!

Sinds de oprichting van Dation in 2003 is het bedrijf continu gegroeid. Met een hoog opgeleid team van 17 personen werken ze continu aan verbeteringen en updates van de rijschoolsoftware.

Het supportteam van Dation staat dagelijks voor u klaar om telefonisch of via het supportsysteem uw vragen te beantwoorden en mee te denken met uw rijschool. Daarnaast hebben zij meerdere personen actief die in het land demonstraties, trainingen, workshops en adviezen geven bij rijscholen in Nederland en België.

Momenteel werken dagelijks ruim 525 rijscholen met de administratie software van Dation om hun dagelijkse activiteiten te ondersteunen. Daarnaast maken continu meer dan 30.000 leerlingen regelmatig gebruik van het leerling portaal om de actuele status van hun cursus te bekijken of om zelf lessen te plannen via Internet.

Neem contact op met Dation. Ga naar www.Dation.nl.