Al een jaar slagen onze studenten allemaal voor de opleiding motorinstructeur

Het IBKI publiceert elk kwartaal de slagingspercentages van alle opleidingsinstituten. En je mag het gerust weten: wij kijken altijd naar dat moment uit. Want laten we wel wezen: wij zijn erg trots op onze resultaten. En dit keer extra trots.

Het is onze studenten namelijk gelukt om allemaal te slagen voor het theorie-examen van de opleiding tot motorinstructeur. Even voor de beeldvorming: het landelijk gemiddelde ligt op 63,8%. En wij halen de perfecte scoren. Mogen we even blij zijn? *maakt vreugdedansje*

Maar daar werken we dan ook elke dag hard aan. Onze motordocenten, Jan de Wit en Frank Wolfs, zijn echt goud waard door onze studenten te motiveren en te stimuleren om, vaak naast een drukke baan als rijinstructeur, toch de studieboeken in te duiken.

Overigens scoren we ook op de andere motorexamens boven het landelijke gemiddelde.Wil je zelf motorinstructeur worden? Kijk dan hier verder.

Wederom gestegen
En we waren al trots. Al drie jaar is een stijgende lijn in onze overall slagingspercentages te ontdekken. Ook het laatste kwartaal zijn we gestegen van 64,3 naar 66,1%. Dat is echt waanzinnig hoog.

Ook nu wordt hard gewerkt aan het doorontwikkelen van onze kwaliteit. Zo volgen alle praktijkdocenten nu een intern opleidingsprogramma voor de rijproeven voor fase 1B. Ook wordt de laatste hand gelegd op een compleet nieuwe leergang voor fase 1B, waardoor onze studenten nog beter worden voorbereid op de rijlessen en het rijexamen. Voor 2018 staat hetzelfde te gebeuren voor fase 3.

Zo maken we leren leuk!