Aantal rijschoolvacatures historisch hoog

De rijschoolbranche heeft de crisis ver achter zich gelaten. Na jaren van kommer en kwel is het tij gekeerd. Rijscholen schreeuwen moord en brand om rij-instructeurs. Een diploma van De VerkeersAcademie is dan de beste binnenkomer.

Vacature rij-instructeur
Sinds 2015 trekt de markt voor rijscholen weer behoorlijk aan. De rijschoolbranche is weer ouderwets op stoom. Dit heeft tot gevolg dat het aantal rijschoolvacatures tot een hoogtepunt is gestegen.

Via sociale media, telefoon, e-mail, app en de vacaturebank voor rijscholen op onze website komen dagelijks nieuwe vacatures binnen.

Omdat ondertussen het aantal rij-instructeurs dat in opleiding is ook nog eens historisch laag is, komen rijscholen niet aan goede rij-instructeurs.

Wil je rij-instructeur worden en de opleiding tot rij-instructeur volgen, dan is dit het juiste moment op te starten met de opleriding. Kijk hier naar de mogelijkheden om rij-instructeur te worden.

Of wil je je eigen rijschool beginnen en de opleiding tot rij-instructeur volgen, start dan nu met de opleiding. De vraag naar lessen is erg hoog.

Rij-instructeur worden
Voordat je aan de opleiding tot rij-instructeur begint is het goed je te oriƫnteren op de mogelijkheden, maar vooral te letten op de kwaliteit. Hoe doe je dat? Dat doe je het beste door te luisteren naar je gevoel. En bel eens met wat rijscholen. Zij kennen de markt het beste. Maar vooral: breng een bezoek aan de school.

De VerkeersAcademie biedt jou die mogelijkheid tijdens vrijblijvende 1-op-1 gesprekken. Geen klassikale bijeenkomsten, maar een vertrouwelijk gesprek met alleen jou en eventueel je partner of familielid.

Dus wil je rij-instructeur worden of je eigen rijschool beginnen, neem dan contact op met De VerkeersAcademie. De juiste keuze en een leuke baan gegarandeerd.