Aanbieding taxichauffeursopleiding

Wil je graag taxichauffeur worden? Dan is dit het juiste moment. Speciaal voor jou hebben we nu een tijdelijke aanbieding waarbij je geen 960 euro, maar slechts 825 euro betaalt.

Inhoud opleiding
De opleiding tot taxichauffeur neemt in totaal drie dagen in beslag. Hiervan krijg je twee dagen theorieles. Daarnaast word je in de praktijk geleerd hoe je een professionele rit uitvoert. Je dient twee examens af te leggen: een theorie-examen en een praktijkexamen. Het is mogelijk om tijdens de opleiding en het praktijkexamen gebruik te maken van een voertuig van De VerkeersAcademie. Na het succesvol afronden van beide examens ontvang je jouw chauffeursdiploma Taxi.

Persoonlijk en praktijkgericht
Tijdens de opleiding word je op een persoonlijke en praktijkgerichte manier onderwezen door een docent die ook zelf al jarenlang actief is binnen de taxibranche. Je krijgt een mentor toegewezen die verantwoordelijk is voor een soepel verloop van je opleiding. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd bij je mentor terecht.

Amsterdam Taxichauffeur Woensdag 3 mei 09:00 – 16:00 uur 2 weken
Best Taxichauffeur Dinsdag 23 mei 09:00 – 16:00 uur 2 weken
Nieuwegein Taxichauffeur Dinsdag 23 mei 09:00 – 16:00 uur 2 weken
Zwolle Taxichauffeur Woensdag 7 juni 09:00 – 16:00 uur 2 weken
Delft Taxichauffeur Vrijdag 9 juni 09:00 – 16:00 uur 2 weken

All-in
De aanbieding loopt tot 1 juni 2017. De kosten voor de opleiding zijn inclusief alle examenkosten en eventueel gebruik van een voertuig van De VerkeersAcademie. Na het behalen van je diploma dien je zelf op zoek te gaan naar een werkgever.