PRAKTIJKBEGELEIDING

De meestgestelde vragen

De VerkeersAcademie wordt dagelijks overstelpt met vragen over de praktijkbegeleiding. Dat is logisch. Rij- instructeurs willen zich goed voorbereiden. Het laatste dat je wilt is dat je lesbevoegdheid wordt ingetrokken. Reden voor ons om de meestgestelde vragen te verzamelen. 

Praktijkbegeleiding? De VerkeersAcademie weet hoe het zit!

Dagelijks wordt De VerkeersAcademie gebeld door rijschoolhouders die zich afvragen hoe het nu toch zit met die praktijkbegeleiding. De wildste geruchten gaan de ronde. De praktijkbegeleiding zou afgeschaft worden, de sanctie zou komen te vervallen, enzovoort. Misschien helaas voor u allen, maar er is niets waar van die geruchten. U moet gewoon een (of twee) praktijkbegeleiding(en) doen om uw lesbevoegdheid te houden.
EN: u móet slagen! En daar helpt De VerkeersAcademie u bij.

U wilt natuurlijk niet het risico lopen, dat uw lesbevoegdheid binnen 7 dagen wordt ingenomen. Met uw rijlessen zorgt u voor een inkomen voor u en uw gezin. Daarom bereidt u zich goed voor. U volgt bij De VerkeersAcademie een intensieve training van zeer hoog niveau, zodat u zelfverzekerd op de praktijkbegeleiding verschijnt.

Hieronder vindt u een aantal van de meestgestelde vragen met de bijbehorende antwoorden. Door op de vraag te klikken toont u het antwoord. 

Wat houdt de voorbereiding op de praktijkbegeleiding in?
Waar wordt de training verzorgd?

Uw vraag aan ons: